Skip Navigation Links

Dr. Gani Bahadırlı'dan 'Geleneksel' Ödül Töreni

Dr. Gani Bahadırlı İlköğretim Okulu geleneksel başarılarını sürdürdü ve 7. Sınıf SBS'de Türkiye 1. si olan Gökçe Çakır'a ve çeşitli Fen ve Anadolu lis

Dünya   A+a-

 
 
Dr. Gani Bahadırlı İlköğretim Okulu geleneksel başarılarını sürdürdü ve 7. Sınıf SBS’de Türkiye 1. si olan Gökçe Çakır’a ve çeşitli Fen ve Anadolu liselerini kazanan öğrencilere çeyrek altınları ve plaketleri okul bahçesinde düzenlenen törende verildi.
 
Dr. Gani Bahadırlı’dan ‘Geleneksel’ Ödül Töreni
Dr. Gani Bahadırlı İlköğretim Okulu, 7. Sınıf SBS’de Türkiye 1. si olan Gökçe Çakır ve çeşitli Fen ve Anadolu liselerini kazanan öğrencilere başarılarından dolayı okul bahçesinde bir tören düzenleyerek ödüllerini verdiler.
Yapılan törende Dr. Gani Bahadırlı İlköğretim Okulu’nu yaptıran hayırsever İhsan Bahadırlı da hazır bulundu. Törenin sunuculuğunu 7. Sınıf SBS’de Türkiye 1. si olan Gökçe Çakır yaparken, törenin açılış konuşmasını da Dr. Gani Bahadırlı İlköğretim Okulu Müdür Başyardımcısı Fahri Demirel yaptı.
Demirel: “Okulumuzda ödül törenini bir gelenek haline getirdik. Bu yıl da yaptığımız ödül töreni ile 7. sınıf SBS’de Türkiye 1. si olan öğrencimize ve Anadolu, fen liselerini kazanan öğrencilerimize ödüllerini takdim edeceğiz. Her geçen gün artan bir başarı ile yükselen bir grafik ile devam ediyoruz.
Ben inanıyorum ki, önümüzdeki yıllarda da daha önemli başarılara imza atacağız. Tüm öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyorum ve değerli öğretmenlerimize, okul aile birliğimize katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Hepimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Daha sonra fen ve Anadolu liselerini kazanan öğrenciler adına konuşma yapan Miray Reyhandalı: “Şu anda Tosçelik Fen Lisesi’ndeyim. Burada geçirdiğim günler çok güzeldi. Verilen emeğin karşılığını alabilmek çok güzel. Eğer bir hedefimiz varsa bunun için çaba göstermeliyiz.
 
Ben de bu güne kadar biriktirdiklerimiz üstüne hep bir şeyler katarak başarıya ulaştım. Bu başarıda emeği geçen tüm öğretmenlerime, okul idarecilerimize ve aileme teşekkür ediyorum.” Dedi.
Yapılan konuşmaların ardından 7. Sınıf SBS’de Türkiye 1. si olan Gökçe Çakır’a ve çeşitli Fen ve Anadolu liselerini kazanan öğrencilere çeyrek altınları ve plaketleri verildi.
 



Dr. Gani Bahadırlı 8gun
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet