Skip Navigation Links

Çelik İş Sendikası'ndan Asılsız İddialara Cevap!..

Çelik İş Sendikası'ndan Asılsız İddialara Cevap!..

Çelik İş Sendikası'ndan Asılsız İddialara Cevap!..

Gündem   A+a-

 Bugün bazı internet haber sitelerinde, kişisel menfaat ve çıkar amacıyla yazıldığı belli olan ve “Çelik-İş Sendikasında Kılıçlar Çekildi”, “Çelik-İş Sendikası’nda kavga büyüyor” başlıklı yayınlanan yalan ve iftira içerikli haberler üzerine, aşağıdaki açıklamanın yapılması gerekliliği ortaya çıkmıştır.
 
Kişisel menfaat ve çıkar talebinde bulunan ve tarafımızdan, çalışanların alınteri olan sendika gelirinden emeksiz pay alma peşinde koşan bazı internet haber sitelerinde çıkan, Genel Başkanımız Yunus Değirmenci ve Genel Mali Sekreterimiz Bayram Altun’un yol ayrımına geldikleri yönündeki haberler, asılsız ve külliyen yalandır, alçakça bir iftiradan ibarettir. 

Yeni Türkiye’nin Yeni Çelik-İş’i olarak çıktığımız emek mücadelesinde, üyeleriyle kucaklaşmış, teşkilatıyla bütünleşmiş, Hak-İş ile birleşmiş bir Çelik-İş Sendikası, doğru bildiği yolda emin adımlarla ilerlemektedir. 

Her geçen gün sendikal yaşamda gücüne güç katan, maddi ve manevi kazanımlar elde ederek gücünü, kalitesini, itibar ve saygınlığını artıran, 45 bin üyeye kavuşmuş Çelik-İş Sendikası, kaleminden iftira ve yalanlar akanlara boyun eğmeyecek, işçilerin emeğine sahip çıkmaya devam edecektir. Hedefimiz büyüktür, kabımız bize dar gelmektedir.
Genel Başkan, Genel Yönetim Kurulu ve Teşkilatlarıyla Çelik-İş, Hak-İş davasına inanmış bir anlayışla uzun ince bir yolda yürümektedir.  Köşe başlarında ellerini ovalayarak bekleyen menfaatperestlere, Çelik-İş’ten bir pay düşmeyecektir.
 
Hem dünyalık hem de ahretlik dostluk ve birliktelik kurarak, kader birliği yapmış insanların arasına, Allah’ın izniyle kimse nifak sokamadı, sokamayacaktır. Çünkü bizler dava adamlarıyız.

Gazetecilik meslek ilke ve ahlakıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, kişi ve kurumları yıpratmaya yönelik, masa başında üretilmiş bu tür yalan haberlere itibar edilmemesini önemle kamuoyuna duyururuz. 

                                        
                                                                  Çelik-İş Sendikası Genel Yönetim Kurulu
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet