Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Mehmetçiğe 'Atom' ve 'Bayraklı Pizza' Dopingi

Hatay'ın Reyhanlı ilçesindeki esnaf, Suriye sınırında görev yapan askerlere 'atom' tatlısı ve Türk bayraklı pizza gönderdi

 Mehmetçiğe 'Atom' ve 'Bayraklı Pizza' DopingiWeb
TV

Reyhanlı   A+a-

 Hatay'da Zeytin Dalı Harekatı'na destek veren Reyhanlı ilçesi esnafı, sınır karakolunda görev yapan askerlere içerisinde kivi, muz, çilek, tahin, ceviz, kabak bulunan tatlı ve Türk bayraklı pizza gönderdi. 
Afrin'deki terör örgütü PYD-YPG/PKK hedeflerine yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'na teröristlerin yaptığı misillemeler sonucu çok sayıda roketin hedefi olan ve 4 şehit veren Hatay'ın Reyhanlı ilçesinden, Türk askerine destek sürüyor.
İlçede esnaflık yapan 35 kişi, yaptıkları özel tatlı ve pizzaları sınır birliklerinde görev yapan Türk askerine göndererek, operasyona destek ve askerlere moral verdi.
Tatlıcı Abdurrahman Bozalan, yaptığı tatlının içerisinde kivi, tahin, kabak, muz, çilek ve ceviz bulunduğuna dikkat çekerek, “Bunu yiyen asker değil Afrin'i, Menbiç'i de alacak. Yüzde 100 atom. Vurduk mu yüzde 100 vuracağız. Bu enerji Türk askerlerimize gidiyor” diye konuştu.
Ali Eker isimli esnaf ise Türk askerlerinin yanında olduklarını dile getirerek şunları söyledi:
“3 tarafı denizlerle, 4 tarafı hainlerle kaplı bir ülkede gidecek bir yerimiz yok. Reyhanlı'da çocuklar ve aileler tedirgin ama biz onlara gerekli morali veriyoruz. Bizler bu harekatta en azından karınca misali safımız belli olsun diyoruz. Yaptığımız pizzalar ve tatlılar askerlerimize inşallah daha çok güç ve kuvvet verir. Rabbim onların her zaman için yar ve yardımcısı olsun.”

"Unutulmadığımızı hissettirdiler"

 
Pizza ve tatlıları teslim alan askerler adına konuşan bir komutan da, "Ağabeylerimize, kardeşlerimize ve büyüklerimize unutulmadığımızı hissettirdikleri için şükranlarımızı sunarız. Bizi yalnız bırakmadıkları için, varlıklarını her daim hissettirdikleri için Reyhanlı halkına teşekkür ederiz" dedi.
 
 
 
 
 
 
 Mehmetçiğe
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş