Skip Navigation Links

Erkek Öğrenci Yurdu Yolda

Kiracı konumunda bulunan işletme çok kısa bir süre içerisinde bina içinde yapmış olduğu tadilat ve onarımları tamamlayarak anahtarımızı teslim edecekt

Dünya   A+a-

 
Erkek Öğrenci Yurdu Yolda
Kızılay Derneği İskenderun Şube Başkanı Ümit Günay, dernek binasında yönetim kurulu üyesi Yaşar Bilgin’le düzenlediği basın toplantısında, mülkiyeti Kızılay’a ait olan ve bir tıp merkezinin (Renin Tıp) faaliyet gösterdiği 6 katlı binanın tahliye aşamasında olduğunu, tahliye sonrası binanın erkek öğrenci yurdu olarak düzenleneceğini açıkladı.
Şube Başkanı Günay basın toplantısında özetle; “Kiracı konumunda bulunan işletme çok kısa bir süre içerisinde bina içinde yapmış olduğu tadilat ve onarımları tamamlayarak anahtarımızı teslim edecektir. Türk Kızılay’ı Genel Merkez Yönetim Kurulu’nun vermiş olduğu yetkiye istinaden burada şubemize işletmesi yapılacak olan ‘Türk Kızılay’ı Yükseköğrenim Erkek Öğrenci Yurdu’nu hayata geçireceğiz. Minimum 110 öğrencinin güvenle barınacağı ve kaliteli bir yaşantı süreceği bir imkân oluşturma gayreti içindeyiz. 2-3-4 ve 6 kişilik odalarda günümüzün her türlü imkânının sağlanacağı bu tesiste öğrencilerimiz rahat ve huzurlu bir ortam bulacaklarına inanıyorum” şeklinde konuştu.
Başkan Günay sözlerinin devamında ise Elbette yurdumuzda kalacak öğrenciler bir bedel ödeme durumunda olacaklardır ancak bu bedel en cüzi sınırda olacaktır. Şu an işletmeye açacağımız yurdun tefrişatı için çalışma yapmaktayız. Hayırsever vatandaşlarımız yurt tefrişatı için bağış ve yardımlarını bekliyoruz. Yardım yapmak isteyen tüm İskenderun ve bölge halkımıza hayırlı olmasını dilerim” dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet