Skip Navigation Links

Sosyal Belediyeler Mutlu Şehirler İnşa Etti

Samandağ Belediyesi adına sunum yapan Sosyolog Kenan Kahlıoğulları Sosyal Belediyelerin mutlu şehirler inşa ettiğini ifade etti.

Sosyal Belediyeler Mutlu Şehirler İnşa Etti

Yerel   A+a-

 Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş öncülüğünde,Tekirdağ Büyükşehir, Eskişehir Büyükşehir, İzmir Büyükşehir, Çanakkale, Kapaklı, Antalya Muratpaşa, Küçükkuyu, Hayrabolu, Konyaaltı, Çankaya, Beşiktaş, Seyhan, Tepebaşı, Çiğli, Buca, Didim, Konak, Defne,Arsuz,Süleymanpaşa, Odunpazarı, Kartal, Ergene, Bornova, Beylikdüzü, Kepez, Bayındır, Ayvalık, Çorlu, Nilüfer, Silivri, Menteşe, Kadıköy, Çerkezköy, Gelibolu, Bodrum, Marmaris, Datça, Avcılar, Dalaman ,Çeşme,Mezitli ve Foça Belediyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen Sosyal Medya Çalıştayında Samandağ Belediyesi adına sunum yapan Sosyolog Kenan Kahlıoğulları Sosyal Belediyelerin   mutlu şehirler inşa ettiğini ifade etti. 
Kahlıoğulları sunumunda:” Değerli arkadaşlar ülkemizin dört bir yanında  bulunan sosyal demokrat anlayışa sahip belediyelerin sosyal medya uzmanları olarak bir araya geldik.Her birimiz yerel dinamiklere bağlı olarak farklı stratejiler izleyerek görevimizi icra ediyoruz.Yerel yönetimler  yerel dinamiklerden bağımsız olarak çalışamaz. Samandağ İlçesi kültürler mozaiği olan bir ilçemizdir. Hoşgörünün ,kardeşliğin, barışın ,kardeşliğin her daim hakim olduğu toplumsal bir iklime sahiptir. Vakıflı Mahallesinde Meryem ana kilisesi ,Hıdırbey mahallesinde bulunan tarihi ağaç, Kapısuyu dor mabedi , Deniz sitesinde bulunan Hz.Hıdır makamı ,  Değirmen başı mahallesinin üst taraflarında bulunan St.Simon Manastırını ,Batıayaz köprüsünü , bütün dinleri,mezhepleri ,aidiyetleri kucaklayan medeniyetler  bahçesi anlayışını sizlere tanıttım. Bu iklimde bizlerin  yaptığımız işlerede  bu anlayış yansıyor. Sosyal medya mecralarımızda bu çalışmaları ön planda tutuyoruz.Sosyal Belediyelerin mutlu şehirler inşa ettiğini bu mecralarımızı incelediğinizde görebilirsiniz. Samandağ Belediye Başkanımız sn. Mithat Nehir öncülüğünde yaptığımız sosyal projeler her kesimden vatandaşımızı kapsamaktadır.  İnsan odaklı bir anlayışla hizmetler  üretiyoruz.  Bu anlayışla yapılan hizmetler kalıcı oluyor,insanlarımızı mutlu ediyor,ilimizi,ilçemizi geleceğe taşıyor. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş öncülüğünde yapılan Expo 2021, Gastaronomi,Hado çalışmaları bir heyecan yaratmıştır. Hatayımızı etkileyen bir çok olumsuz  gelişmeye rağmen Hatay Büyükşehir Belediyemiz yaptığı başarılı çalışmalarla barışa ,huzura,refaha katkı sunmuştur.  Sosyal Belediyeler mutlu şehir inşa ederek ilerliyor.  “dedi.   
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet