Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Atalar'dan Anlamlı Destek!

Her yıl bir çocuk yardım kuruluşuna destek veren ve bunu geleneksel hale getiren Özel Atalar İlköğretim Okulu öğrencileri, bu sene de LÖSEV'in çalışma

Dünya   A+a-

Atalar’dan Anlamlı Destek!
 
 
Her yıl bir çocuk yardım kuruluşuna destek veren ve bunu geleneksel hale getiren Özel Atalar İlköğretim Okulu öğrencileri, bu sene de LÖSEV’in çalışmalarına destek verdiler.
 
Konu ile açıklama yapan Özel Atalar İlköğretim Okulu Yardımlaşma ve Kızılay Kulübü Danışman Öğretmeni Serpil Abay “Biz her yıl mutlaka bir yardım kuruluşuna destek veriyoruz. Bu yıl da LÖSEV’i seçtik. Daha önceki yıllarda LÖSEV ile çalıştık. Öğrencilerimiz yardım konusunda çok ilgililer. Üstelik yılbaşına yakın olması onların hediye seçmesine neden oluyor. Çünkü Lösev bize iki koli hediyelik eşya gönderdi. Bunların çoğu Lösemili çocukların annelerinin yaptığı el emeği oyuncaklardır. Buna küçücük bir katkımız olsa mutlu olacağız. Keşke ne bu hastalık olsa ne de yardımlar ama olan bir şey için de seyirci kalmamak gerek. Biz Atalar Koleji Yardımlaşma Kulübü olarak bütün çocuklara zor durumda kalan arkadaşlarına destek vermek için çağrıda bulunuyoruz. Mutlu ve sağlıklı yıllar diliyoruz ve Atalar Koleji’nin bu çalışması dileriz tüm okullara yayılır ve büyür” dedi.

 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş