Skip Navigation Links

Atalar Kolejinden resim ve fotoğraf sergisi

Atalar Koleji ilKÖĞRETİM OKULU ÖĞRTENCİLERİ bir yıl boyunca yarattıkları sanat emeklerini İskenderunlular ın beğenisine sundular.

Gündem   A+a-

resim.com/2011/5/3/9571.jpg" />
 
 
Atalar Koleji ilKÖĞRETİM OKULU ÖĞRTENCİLERİ bir yıl boyunca yarattıkları sanat emeklerini İskenderunlular ın beğenisine sundular. PrimeMall sergi salonunda açılışını İskenderun Kaymakamı sayın Ali İhsan SU nun değerli eşi sayın Zeliha SU nun yaptığı resim ve fotoğraf sergisi 4 ana konuda ki çalışmaları kapsamaktadır. Bunlar yağlı boyalar, guaj çalışmalar 3 boyutlu obje çalışmaları ve fotoğraf çalışmaları dallarındadır.Serginin bir köşesi de atık malzemelerden oluşan yaratıcı el becerilerine ayrılmıştır.
 
Özel Atalar İlköğretim Okulu resim öğretmeni Öznur KOCAMAN yetenekli öğrencilerle bir yıl boyu hafta sonları yaptığı çalışmaları değerlendirerek bu sergiyi oluşturmuştur.Sergi açıldığı günden bu yana inanılmaz bir ilgi merkezi haline gelmiştir. Sergide yer alan çalışmaların çok güzel olması ve fotoğrafların ilginç konularda bazı anları yakalamış olması da serginin cazibesini arttırmıştır. Okulun fotoğrafçılık kulübü ve resim kulübünün ortak çalışmaları PrimeMall salonunda 6 mayıs Cuma akşamına kadar gezilebilir.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet