Skip Navigation Links

Atalar Koleji'nin Minik Okurları Okuma Sevincini Aileleriyle Paylaştı

Her okulun birinci sınıfının yıl sonunda klasik bir okuma bayramı yapılır. Bu bayramda okumayı öğrenen çocuklar da dünyayı onlara açan 'okuma' sevinci

Dünya   A+a-

 
Her okulun birinci sınıfının yıl sonunda klasik bir okuma bayramı yapılır. Bu bayramda okumayı öğrenen çocuklar da dünyayı onlara açan “okuma” sevinciyle hünerlerini çevreye ispat eder.
Özel Atalar İlköğretim Okulu 1A ve 1B sınıfı okuma bayramlarında aileleriyle bu sevinci paylaşarak keyifli bir gün geçirdiler.
Sahneye çıkan çocuklar şiirler, monologlar, dramalar, skeçlerle dillendiler. İngilizce ve Almanca öğrendiklerini ispat ettiler. Ayrıca dans ve taklit yeteneklerini de sergilediler. Aileleri de çocuklarının okumaları karşısında duygulu anlar yaşadılar.
Okul Müdürü Erkan Karaca “Okuyan öğrencilerimiz aydınlığa doğru bir adım attılar. Ülkemiz insanları arasında okumamış kalmazsa yaşam kalitesi artar, cahil kimse kalmaz. İnsanları aydınlığa ve uygarlığa doğru taşıyan en iyi adımdır okumak. Öğrencilerimizin bu sevincini aileleriyle paylaştık ve mutlu olduk.” dedi.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet