Skip Navigation Links

Türk Eğitim Sen'den Vefa Gecesi

Türk Eğitim Sen Dörtyol Temsilciliği Geleneksel Vefa Gecesi Atatürk Parkı'nda yapıldı.

Dünya   A+a-

Türk Eğitim Sen’den Vefa Gecesi
 
Türk Eğitim Sen Dörtyol Temsilciliği Geleneksel Vefa Gecesi Atatürk Parkı’nda yapıldı.
Emekliye ayrılan üyeler için düzenlenen geceye; Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Kuzuculu Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, Karakese Belediye Başkanı Yusuf Soylu, Yeniyurt Belediye Başkanı Hasan Avni Günal, İl Genel meclisi Üyeleri, 2 Nolu Şube Başkanı Ahmet Akça ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Okul Müdürleri ve 400 aşkın eğitim çalışanı katıldı.
Temsilcilik Başkanı Fatih Saygılı’nın hoş geldiniz konuşmasından sonra söz alan Şube Sekreteri ve Genel Merkez Delegesi Yaşar Gürakan yaptığı konuşmada; “Eğitim camiasına ve sendikamıza yıllarca hizmet vererek emekliye ayrılan arkadaşlarımızla vedalaşmak ,helalleşmek ve onları onure etmek adına bu geceyi tertipledik. Onlar için ne yapsak azdır.Biz her yıl en azından onlara bir vefa örneği sergilemek için bu geceyi büyük fedakarlıklarla hazırlıyoruz. Böyle geceleri hazırlamak her kurumun harcı değildir. Bakanlığın, İl, İlçe Milli Eğitimin yapamadığını yapıyoruz. Kadir kıymet bilen arkadaşlarımız bize güç ve cesaret veriyor. Birileri sendikacılık adına makam mevki kapma yolunda koşarken, taklalar atarken biz yıllardır Eğitim Çalışanları adına mücadele veriyoruz..Sendika deyince, mücadele deyince,vefa deyince,spor deyince,gezi deyince,kültür deyince, Türk deyince,Türkçe deyince İstiklal Marşı deyince,Türk Bayrağı deyince akla hep Türk Eğitim Sen geliyor. Sarı sendika, el öpen sendika, takla atan sendika, makam mevki kapan sendika deyince hangi sendikanın ve kimlerin akla geldiğini de sizlerin takdirine bırakıyoruz. Bu gecenin hazırlanmasında emeği geçen Şube Başkanımıza ve Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarıma, Temsilcilik Başkanıma ve Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarıma ve bu geceye katılarak bizlere moral ve destek veren Belediye Başkanlarımıza, Okul Müdürlerimize, emekliye ayrılan arkadaşlarımıza ve tüm misafirlerimize şükranlarımızı sunuyorum. Emekliye ayrılan arkadaşlarıma bundan sonraki yaşamlarında aileleri ile birlikte sağlık ve mutluluklar diliyorum” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından İskenderun Körfez Halk Dansları topluluğu sahne aldı. Ekibin birbirinden güzel gösterileri büyük beğeni topladı. Emekliye ayrılan üyelere sunulan plaketlerle gece sona erdi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet