Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Narkotik Operasyonları Kararlılıkla Devam Ediyor

İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, uyuşturucu ile mücadele konusunda kararlılığın sürdürdüğünü belirten bir açıklama yaptı.

Narkotik Operasyonları Kararlılıkla Devam Ediyor

Gündem   A+a-

 İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, emniyet müdürlüğünün yaptığı başarılı operasyonlar sonucu uyuşturucu ile mücadele konusunda kararlılığın sürdürdüğünü belirten bir açıklama yaptı.
Kaymakam Soytürk’ün açıklaması şöyle; İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından; Halkımızın güven, huzur ve sükûnu başta olmak üzere, gençlerimizin ve çocuklarımızın, kötü ve zararlı alışkanlıklardan (alkol düşkünlüğü, uyuşturucu madde bağımlılığı, suç işleme, kumar ve benzeri kötü ve zararlı alışkanlıklar) korunması amacıyla yürütülen çalışmalar titizlikle ve hassasiyetle sürdürülüyor.
Bu doğrultuda;
► Narkotik Suçlar kapsamında 19/01/2018 ile 26/01/2018 tarihleri arasında 9 olay meydana gelmiş olup, Narkotik Suçlarla Mücadele (NSM) Grup Amirliği ekiplerince gerçekleştirilen operasyonlar neticesinde, 12 şahıs yakalanarak haklarında yasal işlem yapılmıştır.
Söz konusu olaylarda toplamda 30 gr. Kokain maddesi, 5 gr. Esrar maddesi, 60 adet Captagon uyuşturucu hap maddesi, 3 adet Extasy uyuşturucu hap ele geçirilmiştir.
İlçemizde başta kolluk kuvvetleri ve istihbarat birimleri olmak üzere, tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızca vatandaşlarımızın güven, huzur ve sükûnu için özveri ve uyum içerisinde görev ifa edilmekte olup, bugüne kadar gerçekleştirilen operasyonlar ile yürütülen çalışmalarımız kararlılık ve ciddiyetle devam edecektir.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar