Skip Navigation Links

Başkan Civelek üniversitelilerle bir araya geldi..

İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, Mustafa Kemal Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu'na ziyarette bulundu. Ziyarete İskenderun Belediye Mecli

Dünya   A+a-

İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, Mustafa Kemal Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu’na ziyarette bulundu. Ziyarete İskenderun Belediye Meclis Üyesi Sabahattin Uygun ve Ahmet Dönmez’de katıldı

Meslek Yüksek Okullu Müdürü Doç. Dr. Ali Koç, Belediye Başkanı Civelek’i okul girişinde karşılayıp ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti ve başkana okul yemekhanesinde bir öğle yemeği verdi. Yemek sonrası Meslek Yüksek Okulu Öğrenci Temsilcileri’nin bulunduğu toplantı odasına İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek’te davet edildi.
Toplantıda konuşan Başkan Civelek “Bende 70’li yıllarda Üniversitede okudum, kiralık ev, yurt aradık. ‘Turan Emeksiz’ adından bir yemekhanemiz vardı, on yıllar sonra gene sizinle birlikte öğrenci yemekhanesinde bir nostalji yaşadım.
Sevgili çocuklar; öğreniminizi İskenderun’da yaptığınız için sizlere teşekkür ederim ama eminim ki sizler de İskenderun’dan memnun kalacaksınız. Ben de sizin gibi birçok yıl üniversite hayatı yaşadım ve sorunların nasıl olduğunu sizin gibi anlayabiliyorum, sorunlarınız bundan sonra bizim sorunlarımız olacaktır” diye konuştu.

Sözalan öğrenciler yurt sorunu yaşadıklarını ve olanaklarının sınırlı olduğunu, ulaşım sıkıntılarının olduğu ve geç vakite kadar araç olmadığını, kütüphanede kitap eksiğini olduğunu ve bunları tamamlamak için kitaplar istediklerini ifade ettiler.
Okul Öğrencileri Temsilci Başkanı olan Eşref Özdemir bir liste yaparak “Okulun çevre düzenlemesini, bank, kamelya ve çardak gibi ihtiyaçlarımız var. İkinci olarak arka bahçede istinat duvarı eksik “ dedi.
Toplantının bir diğer konuşmacısı Okul Müdürü Doç. Dr. Ali Koç ise “Okulumuzda doktor ve sağlık ekipmanı eksik, bütçemizin yettiği alanda bu eksiği gidermek istiyoruz. Haftanın bazı günleri bir doktor muayene yaparsa, öğrencilerimiz şehre inip zaman kaybının önüne de geçmiş olur” şeklinde konuştu.
Yapılan talep ve önerilerden sonra Başkan Civelek “ Sizler bizim ışıklarımızsınız, her konuda yardımcı olacağız. Spor alanında faaliyetlerinizi genişletmeniz için tenis kulübü kurduk, biliyorsunuz ki kültür sarayımız var ve burada sanatsal gösteriler oluyor. Gücümüzün yettiği doğrultuda, hizmetlerimiz, geleceğimiz olan sizlere olacaktır. Okul müdürümüz ile ortaklaşa eksikleri gidermek için elimizden geleni yapacağız. Bu kadar konuştuk ve konu sağlığa gelince sizlere birkaç bilgi vermek isterim. Her türlü hastalıktan korunmanın yolları vardır. Grip de solunum yolu hastalığı olduğu için çok yakın temastan geçer. Ellerinizi sık sık yıkarsanız, mikropların vücudunuzla temasını kesmiş olursunuz” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından öğrenciler Başkan Civelek’e kendilerinin yaptığı el işlemesi hediye ederken, Başkan Civelek’te Okul Öğrenci Temsilci Başkanı Eşref Özdemir’e İskenderun Manzaralı bir anı tabağı hediye etti.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet