Skip Navigation Links

Gerilimli kongrede Karpuz'la yeniden..

Karaağaç ve Nardüzü Belediye Başkanları Necmettin Acar ve Mehmet Yolcu'nun katılmadıkları, İlçe Başkanı Nihat Karpuz ve Belediye Başkanı Dr. H. Yusuf

Politika   A+a-

Karaağaç ve Nardüzü Belediye Başkanları Necmettin Acar ve Mehmet Yolcu’nun katılmadıkları, İlçe Başkanı Nihat Karpuz ve Belediye Başkanı Dr. H. Yusuf Civelek geriliminin damgasını vurduğu CHP İskenderun İlçe Kongresi gerçekleştirildi.

Gerilimli kongrede Karpuz’la yeniden..
Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun İlçe Kongresi yapıldı. Yine uzun süre gündemde kalacak tartışmalara neden olan konuşmalarla 2009 yılının son günlerine damgasını vuran CHP İlçe Kongresi, İlçe Başkanı Nihat Karpuz’un yaptığı konuşma sonrası, Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek’in cevabıyla gerildi.
İlçe Başkanı Nihat Karpuz’un AK Parti iktidarını yerden yere vurduğu anlarda hemen önünde AKP İlçe Başkanı Musa Kurşun oturuyordu. AKP İktidarını yerden yere vurduktan sonra partilisi olmasına rağmen CHP’li Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek’e de ağır eleştirilirde bulunan Nihat Karpuz, heyecanlı konuşmasıyla büyük alkış topladı.
İlçe Başkanı Nihat Karpuz, Dr. Yusuf Civelek başkanlığındaki belediye yönetimin eski kadrolarla çalışıyor olmasını ağır bir üslupla eleştirirken, “15 yıl sonra İskenderun Belediyesini almanın hiçbir anlamı kalmadı. Bir tek belediye başkanını değiştirmiş olduk. Varsın belediye başkanı da değişmeseydi” dedi.
Belediye Başkanı Dr: Yusuf Civelek, iyi bir yöneticinin mevcut kadroları en iyi yönetebilen olduğuna dikkat çekerek, “Şehr-i Emin olarak seçildiğim İskenderun’da herkesi eşit kucaklamak zorundayım. Sosyal Demokrat bir bilince sahibiz, herkes ekmeği için çalışırken, herkese eşit davranmak durumundayız. Belediyenin şu anki çalışanları Merhum CHP’li Belediye Başkanı Abdülkadir Kocabaş döneminden gelmedi mi” diyerek eleştirilere yanıt verdi.
CHP Hatay Milletvekili Aziz Yazar konuşmasında, tartışmalara kulaklarını tıkamış olduğu anlaşılan bir konuşma yaparak, ülke gündemini değerlendirdi ve AK Parti Hükümetinin ülkeyi getirdiği karanlık tabloya işaret etti.
Genel manada sakin ve heyecansız geçen tek listeli CHP İlçe Kongresi’nde İlçe Başkanı Nihat Karpuz’un yönetimi şu isimlerden oluştu: Gönül Kütük Güngör, İbrahim Çolakoğlu, Kamil Yılmaz, İbrahim Bal, Hürriyet Çiftler, Esmahan İnci, Mithat Sarıkaya, Ayten Uysal, Rasim Barutçu, Şeyhmus Emlak, İbrahim Güvendi, Sabahattin Temiz, Şeyh Ahmet Erdağ ve Osman Fuat Sarızeybek.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet