Skip Navigation Links

Çocuklar öğle yemeğinde buluştu

İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği, yarıyıl tatili dolayısıyla bünyesindeki çocuklara karne etkinliği düzenledi.

Çocuklar öğle yemeğinde buluştu

İskenderun   A+a-

 Dernek binasında ilk etkinlik karnelerin alındığı gün yapıldı. Yarıyılın değerlendirildiği bu buluşmada mutlu olan çocuklar, bir sonraki etkinlikte hep birlikte öğle yemeği yedi.
Dernek Başkanı Zeynep Çakmaklı, yönetim kurulu üyeleri Arzu Kireçci, Arzu Özkan, İlhan Duraltı Süzgeç, Hande Demirkent, Gülsüm Şirin, Asya Güvercin, Remziye Sarı, Kurucu Üye Serpil Korkmaz, Anıt Kafe’de düzenlenen Öğle yemeği buluşmasında çocuklar, derneğin kendi bütçesinden karşıladığı bu anlamlı yemekte, İKEM Koleji öğrencilerinin kendileri için hediye ettiği kitapları da aldılar. Çocuklar, okunan kitapların özetlerini hazırlayıp dernek binasında yeniden bir araya gelerek değerlendirmelerde bulunacaklar.
Çocuklar, dernekteki ablaları ile bir arada olmaktan dolayı duydukları mutluluğu dile getirdiler.  İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği Başkanı Zeynep Çakmaklı, çocukların karne notlarına ilişkin genel durumu ile ilgili yaptığı değerlendirmede ortalamanın yüksek olduğunu geçen senelerde olduğu gibi teşekkür ve takdirleri takdirlerin varlığı ilke duygulandıklarını belirterek “Verdiğimiz emekler boşa gitmiyor. 15 tatilin iyi değerlendirilmesi için bir de sinema etkinliğimiz var. Çocuklarımızla tatil bitmeden sinemaya gideceğiz” dedi. 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet