Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Afrin operasyonu fiilen başladı!.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kütahya 6. Olağan İl Kongresi'nde konuştu..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Afrin operasyonu fiilen başladı!.

Gündem   A+a-

 Erdoğan, Afrin operasyonuna son noktayı koyan açıklamayı yaparak, "Terör örgütüne güvenmenin ne kadar yanlış olduğunu öğrenecekler. Afrin operasyonu sahada fiilen başlamıştır. Bunu Münbiç takip edecek." dedi. İşte Erdoğan'ın açıklamalarından ayrıntılar....
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kütahya'ya desteği için şükranlarımı sunuyorum. Kütahya Ege Bölgesine birinci sıraya yerleşti." dedi.
İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar;

"ŞEHİTLERİMİZE RAHMET DLİYORUM"

Bağımsızlığımız için toprağa düşmüş tüm kardeşlerimize tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Türk milleti inancı ve onun sembolleri olarak gördüğü vatanı, bayrağı inancı uğruna hiçbir zaman fedakarlıktan çekinmemiştir.

Türk milleti, inancı ve onun sembolleri olarak gördüğü ezanı, bayrağı, vatanı, devleti uğruna canını feda etmekte hiçbir zaman tereddüt göstermemiştir. Bugün de 'şehit verebileceğimiz' tehdidiyle bizi istiklal ve istikbal mücadelemizden geri çekilmeye, başımıza gelecekleri kabullenmeye razı edebileceklerini düşünenler varsa onlara yanıldıklarını göstermek boynumuzun borcudur.

"SİZ KİMİ KANDIRIYORSUNUZ!"

Ülkemizi kuşatma heveslerini kursaklarında bırakacağız. Siz kimi kandırıyorsunuz! Suriye'de kendilerince bir oyun kurgulayanlar, terör örgütünün adını değiştirerek kurnazlık yaptıklarını sanıyorlar. Bizim gözümüzde adı ne olursa olsun teröristlerden müteşekkil her türlü organizasyonun adı terör örgütüdür. Yok Suriye Demokratik Güçleri'ymiş, yok sınır ordusuymuş, yok sınır muhafızlarıymış, yok iç güvenlik oluşumuymuş, siz kimi kandırıyorsunuz ya. Bu örgütün adı PKK'dır, bu örgütün adı PYD'dir, bu örgütün adı YPG'dir.
"AFRİN OPERASYONU FİİLEN BAŞLADI"
Galiba Türk deyince onları akıllarına sadece kucaklarında besleyip büyüttükleri FETÖ'cüler ve kiralık katiller ordusu PKK'lılar geliyor. Terör örgütüne güvenmenin ne kadar yanlış olduğunu öğrenecekler. Afrin operasyonu sahada fiilen başlamıştır. Bunu Münbiç takip edecek.

'IRAK SINIRINA KADAR BU TERÖR PİSLİĞİNİ TEMİZLEYECEĞİZ'
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Irak sınırına kadar ülkemizi kuşatmaya çalışan bu terör pisliğini temizleyeceğiz. Burada bir hususun altını özellikle çizmek istiyorum. Bizim, Suriye'nin toprak bütünlüğüyle, bağımsız ve müreffeh geleceğiyle, Suriye halkının demokratik talepleriyle ilgili en küçük menfi bir düşüncemiz yoktur. Tam tersine kendi milli güvenliğimizle beraber ülkemizdeki 3,5 milyon sığınmacı başta olmak üzere evlerinden ve vatanlarından olmuş, Suriye nüfusunun yarısından fazlasını teşkil eden 13 milyona yakın kardeşimizin güvenliği, huzuru, geleceği için de bu adımları atıyoruz." diye konuştu.
BATI'YA SERT ELEŞTİRİ
Ben şimdi buradan bir şey söylüyorum. Batı'nın tüm ülkelerine sesleniyorum. Sizin bu 3,5 milyon sığınmacı ile ilgili bir derdiniz yok mu? Bu insanlar ne yer, ne içer... bunlarla ilgili bir derdiniz yok mu? Siz bunlara karşı bugüne kadar ne yaptınız? Ülkemiz içinde nasıl insanı yaşat ki devlet yaşasın diyorsak Suriye'yede aynı ilkeyi hayata geçiriyoruz. Suriye'de kimler işgalci? Kimler işgalcidir, bunu size açıklayayım mı? Suriye halkını çoluk çocuk demeden katleden herkes işgalcidir. 1 milyona yakın Suriyeliyi katledenlerden daha büyük işgalci olur mu?"
'EY FETO, NE KADAR KAÇACAKSIN?'
Cumhurbaşkanı Erdoğan, şöyle konuştu:
"Ey Feto, ne kadar kaçacaksın? Bu Amerika sana ne kadar bakacak? Bir yere kadar bakacak bakacak, ondan sonra da kirli mendil olarak kapıya atacak. 'Ben seninle mi uğraşacağım ya' diyecek. O günler yakın. Bunları göreceğiz."
CUMHURBAŞKANI KONGRE ÖNCESİ KONUŞTU

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kütahya 6. Olağan İl Kongresi öncesi vatandaşlara hitap etti. Kılıçdaroğlu'nu eleştiren Erdoğan, "Rabia'mızı anlamayanlar var! Kemal Kılıçdaroğlu anlamaz. Onun millet, bayrak, vatan, devlet diye bir derdi yok. O PKK'lı teröristlerle el ele kol kola varsın yürüyüş yapsın." şekline konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar;
"HEDEFİMİZ İLK 10'A GİRMEK"
Sizlere selam vermeden geçemezdim. Sizlere selam verip kongre için geçeceğim. Bu yolculuğumuzda hep şunu söyledik: Biz bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız. Hep birlikte Türkiye olacağız. Türkiye dünyadaki en büyük ülkeler sıralamasında 17 Avrupa'da 6. Sırada... Hedefimiz ilk 10'a girmek. Büyüme sıralamasında dünyada birinci Türkiye. Rabia'mıza sahip çıktığımız sürece bizi kimse yıkamayacak bunu böyle bilsinler.
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN KILIÇDAROĞLU'NA SERT ELEŞTİRİ!
80 milyon tek milletiz. Biz yaradılanı Yaradan'dan ötürü seviyoruz. AK Parti'nin yaklaşımı bu. Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır. Türkiye Cumhuriyeti Devlet'inden başka devletimiz yok. Rabia'mızı anlamayanlar var! Kemal Kılıçdaroğlu anlamaz. Onun millet, bayrak, vatan, devlet diye bir derdi yok. O PKK'lı teröristlerle el ele kol kola varsın yürüyüş yapsın.

a haber

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar