Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

MHP Trabzon başkan adayını açıkladı

MHP'nin, Trabzon Belediyesi'ni kazanmaya en yakın parti olduğunu, bunu genel seçimlerde aldıkları oy oranı ile kanıtladıklarını öne süren Birinci, ''A

Politika   A+a-

MHP, Trabzon Belediye Başkan Adayı olarak eski Ankara Emniyet Müdürü Cevdet Saral'ı açıkladı.

MHP Trabzon İl Başkanlığında düzenlenen basın toplantısına, MHP Trabzon Milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu, İl Başkanı Nihat Birinci ve Belediye Başkan Adayı Cevdet Saral ile partililer katıldı.

MHP İl Başkanı Nihat Birinci, Trabzon halkının büyük bir heyecanla MHP adayını beklediğini ifade ederek, kendilerinin de Trabzon'a yakışır bir adayı bulup getirdiklerini söyledi.

MHP'nin, Trabzon Belediyesi'ni kazanmaya en yakın parti olduğunu, bunu genel seçimlerde aldıkları oy oranı ile kanıtladıklarını öne süren Birinci, ''Artık bombayı patlatıyoruz. Seçim startını bugünden veriyoruz. Trabzon'un sorunlarını çözebilecek, belediyeciliği çok iyi bilen bir ekiple halkımızın karşısına çıkacağız. Bütün problemlerin tek tek çözüleceğini buradan ilan ediyorum'' diye konuştu.

Adaylarının Cevdet Saral olduğunu ifade eden Birinci, Trabzon Belediyesini, belli kesimlere hizmet veren bir belediye olmaktan çıkarıp herkese hizmet veren bir belediye haline getireceklerini kaydetti.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar