Skip Navigation Links

AKP'den Yine Kurşun Yağmuru

AKP'den Yine Kurşun Yağmuru 'Bu ülkede Başbakanlık yapabilecek bir tek kişi vardır, o da zaten Başbakandır.'

Politika   A+a-


AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Musa Kurşun ilçe binasında yaptığı açıklamada, Anayasa değişikliğiyle ilgili parlamentonun yapmış olduğu yoğun çalışmaların neticesinde CHP, MHP, BDP’ sinin siyasi görüşleri birbirine tam zıt olan bu üç partinin ortak hareket edercesine partinin önünü tıkamak adına yapmış oldukları girişimlerin sonucunda milletin dediği olmuştur. Demokrasinin gereği yapıldığı için Türkiye gurur duyuyor bizlerde bu teşkilat mensupları olarak gurur duyuyoruz şimdi halka gidiyoruz dedi.
Baykal’ın uygunsuz görüntülerini tasvip etmiyoruz.
Kurşun ‘5 Mayıs’ta CHP’sinin İsmet İnönü anıtında yapmış olduğu açıklamanın içeriğindeki seviyesi düşük kelimeden dolayı kınıyoruz. Aslında bu açıklamayla CHP’sinin 1946 yılın da açık oy gizli tasnifle ne kadar demokrat olduğunu tarihi okuyanlar biliyor. İsmet İnönü’ye dil uzatan namussuzlardan daha cesuruz derken sayın ‘Karpuz’ ne kadar doğru olduğu bilinmemekle beraber bugünlerde internet sitelerinde dolaşan Sayın Deniz Baykal’ın uygunsuz görüntülerini aslında bizlerde tasvip etmiyoruz.’ dedi.
Herkesi seviyeli siyaset yapmaya davet ediyoruz.
Cumhuriyet Halk Partisi siyaseten yapmış olduğu açıklamalarda İsmet İnönü’ye sahip çıkalım derken Türkiye Cumhuriyetinin Sayın Başbakanına karşı üslupları duruşlarını ortaya koyuyor.
Aslında bunlar araba farına yakalanan aydınlıktan ve ışıktan korkan zavallı tavşanlar gibidirler işte bunlar halktan kopuk bir halk partisidir diyerek sözlerine şu cümleler ile son verdi; ‘Bu ülkede Başbakanlık yapabilecek bir tek kişi vardır, o da zaten Başbakandır.’

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet