Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Toki Konutları Açık Satışa Sunuldu

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,İskenderun’da yapımı devam eden TOKİ konutlarının açık satış yöntemi ile satışa sunulduğunu belirtti.

Toki Konutları Açık Satışa Sunuldu

Gündem   A+a-

 Belediye Başkanı Seyfi Dingil, konutların satış fiyat ve koşulları ile ilgili Halk Bankası şubelerinde TOKİ’nin ve Belediyemizin web sayfası aracılığı ile kamuoyuna duyurulmakta olduğunu söyledi.
 
BAŞVURULAR HALK BANSINA
 
Başvuru tarihlerinin belirlendiğini belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”2+1 ve 3+1 nitelikli konutlar kurasız başvuru önceliğine göre 635’ten başlayan taksitlerle satışa sunulmuştur. Başvuru yeri Halk Bankası şubeleri, başvuru tarihleri 2+1 konutlar için 16 Ocak -39 Haziran, 3+1 konutlar için 18 Ocak-29 Haziran tarihleri arasında yapılacaktır” dedi.
 
YENİ BİR YAŞAM ALANI 
 
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Düğünyurdu Mahallesi’nde birinci etabı bin 53 konuttan oluşan yeni bir yerleşim yeri inşa edildiğini belirten Başkan Seyfi Dingil, projede konutların yanı sıra okullar, parklar ve çocuk oyun alanları gibi sosyal donatılarla tüm yaşam standartlarının sağlanmasını öngören yapıların yer aldığını söyledi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş