Skip Navigation Links

'Nerede Kalmıştık? Bu Şarkı Burada Bitmez!!!'

AK Parti'den Hatay Milletvekilliğine aday adaylığını açıklamak için ilçe teşkilatı önünde miting düzenleyen AKP Parti İskenderun Kurucu İlçe Başkanı v

Politika   A+a-

AK Parti’den Hatay Milletvekilliğine aday adaylığını açıklamak için ilçe teşkilatı önünde miting düzenleyen AKP Parti İskenderun Kurucu İlçe Başkanı ve geçmiş dönem milletvekili Mehmet Soydan, zehir zemberek konuştu ve üstü kapalı mesajlar gönderdi..
“Nerede Kalmıştık? Bu Şarkı Burada Bitmez!!!”
AK Parti İskenderun’un kurucu ilçe başkanı ve geçmiş dönem milletvekili Mehmet Soydan, önce “Nere kalmıştık?” dedi ve ardından da kendisin desteklemek için gelen yüzlerce partiliye “Bu şarkı burada bitmez” diyerek, yine, yeni ve yeniden AK Parti’den milletvekilliğine aday adaylığını açıkladı.


Konuşmasının bazı bölümlerinde rakiplerine ve muhalefete çok önemli üstü kapalı mesajlar da gönderen Mehmet Soydan, milletvekilliği döneminde iz bırakmış önemli bir siyaset adamı olarak, geçmişte başardıklarından çok daha fazlasını vermek için yeniden aday adayı olmaya karar verdiğini söyledi.
Kendisinin aday sıralamasına giremeyeceğini iddia edenlere de sert mesajlar gönderen AK Parti Hatay Milletvekili Aday Adayı Mehmet Soydan, “Bu yarışta ben de varım. Hizmet yarışının devamı için yola bir daha çıktım”^diyerek, kendisini özleyenlere e inananlara umut verdi.
Konuşmasında çarpıcı ifadeler kullanan AK Parti Hatay Milletvekili Aday Adayı Mehmet Soydan, “Siyasetle hizmet etmek için yeni bir dönem, yeni bir süreç başlıyor. Ben şimdi sizlere sormak istiyorum; Nerede kalmıştık? Biliyor musunuz, hatırlıyor musunuz? Evet, biz bir hizmet mücadelesinde kalmıştık. Evet, biz halkın içinde bir milletvekili olarak kalmıştık. “Halka hizmet hakka hizmettir” felsefesinde kalmıştık. Sizlerin sevgisine, sizlerin desteğini, kamuoyunun desteğini 2007’de, 2009’da görerek, Sayın Başbakanımızın yıllar önce söylediği, “Bu şarkı burada bitmez” sözünü hatırlatmıştım. Sizlerin desteği devam ettikçe, sizlerin güveni devam ettikçe, benim heyecanım, sevdam sürdükçe ben yine tekrar ediyorum; Bu şarkı burada bitmez!
Onun için yine buradayım, yine sizlerleyim ve evet önce Allah’a güvenerek , sonra sizlerin sevgisine ve desteğine güvenerek, ben de varım diyorum. Tecrübemiz var, birikimimiz var, enerjimiz var. Yani helvayı yapmayı biliyoruz. Onun için bu yola çıktım, onun için buradayım. Şimdi bazıları diyor ki; Soydan, tamam bu işi biliyor, bu işi yapıyor, mücadeleci, yapılacak bir işin peşini bırakmaz, gece-gündüz çalışır, parlamento çalışması olmadığında halkın içinde olur. Halk istiyor, her şey iyi tamam. Sonra, ama Soydan’ı aday yapmazlar diyorlar.

Niye? Soydan’ın bir yanlışı bir eksiğimi var? Peki ben soruyorum; Soydan çok çalışır, sen az mı çalışacaksın? Bunu cevaplasınlar. Sen koltukta sadece oturacak mısın? Bunu cevapla! Bakın buradan bu basit siyaseti yapanlara sesleniyorum, hadi oradan, hadi oradan, hadi oradan sende!!!
AK Parti yeniden iktidara yürüyor. Yapılan bütün araştırmalar, anketler AK Parti’nin %50’yi zorladığını gösteriyor. AK Parti’nin lideri, Türkiye’nin lideri, dünya lideri Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan milletimizin büyük desteğini ve güvenini alıyor. Bizde yapılan, yapılacak hizmetlerde işin bir ucundan tutmaya talibiz.
Birazda muhalefetten bahsedeyim, aslında hiçte gerek yok. Çünkü onlar zaten kendi kendilerini bitiriyorlar. Derslerine iyi çalışmıyorlar. “Yeni projeler” diye AK Parti’yi taklit etmeye çalışıyorlar. Olsun etsinler. Çünkü Ortadoğu’da, dünyada AK Parti’yi inceliyorlar, araştırıyorlar, örnek olmaya çalışıyorlar. Ama bizdekiler örnek de almıyorlar. Ya ne yapıyorlar? Taklit etmeye çalışıyorlar. Bizde diyoruz ki aslı varken, taklitlerden sakınınız! Sizlere son olarak şunları söylemek istiyorum; önemli olan sizlersiniz, önemli olan sizlerin yüzünü güldürebilmek, önemli olan sizleri mutlu etmek. Önemli olan İskenderun, önemli olan Hatay, önemli olan Türkiye’dir. Önemli olan ülkemde tek bayrak, tek devlet, tek millet, tek vatan bütünlüğü ve beraberliği içinde yaşamak. Önemli olan insanca yaşamak, özgürce yaşamak, adam gibi yaşamak” dedi.


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet