Skip Navigation Links

Usta Gazeteci Refik Kireççi’nin Ruhuna İthafen Kur’an-ı Kerim Okutuldu…

Usta gazeteci Refik Kireççi’nin vefatının 40.Günü dolayısıyla,İskenderun Binevler Cami’nde merhumun ruhuna ithafen Kur’an-ı Kerim okutuldu.

Usta Gazeteci Refik Kireççi’nin Ruhuna İthafen Kur’an-ı Kerim Okutuldu…

Medya   A+a-

 Güney Gazetesi kurucusu, Anadolu Basın Birliği Hatay Şube Başkanı, Basın Şeref Kartı sahibi usta gazeteci Refik Kireççi’nin vefatının 40. Günü dolayısıyla, İskenderun Binevler Cami’nde merhumun ruhuna ithafen Kur’an-ı Kerim okutuldu.
Düzenlen Mevlide İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, Refik Kireççi’nin dostları, bazı gazeteciler, aile yakınları ve sevenleri katıldılar. Mevlit için Binevler Camisi’ne gelen İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, cami giriş kapısında merhumun oğlu Dr. Tuncay Kireççi, diğer aile yakınları ve bazı gazeteciler tarafından karşılandı.
Binevler Cami’nde gerçekleştirilen Mevlidi bayanlar caminin üst katında, erkekler de alt bölümde dinlediler ve el açıp, dualara eşlik ettiler. Mevlit sonrası tüm konuklara lokum ve üzerinde Bereket ve Ayetel Kürsi gibi duaların olduğu yaldızlı, arka kısmı mıknatıslı, küçük Kur’an-ı Kerim’ler, siyah bez torbalar içinde dağıtıldı.
Mevlit bitiminde Kireççi Ailesi yakınları, İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk ve diğer konukların ‘Allah rahmet eylesin, Allah kabul etsin ’şeklindeki dileklerini ve taziyelerini cami avlusunda kabul edip, onları uğurladılar. Merhum Refik Kireççi’nin eşi Süheyla Kireççi, oğlu Dr. Tuncay Kireççi ile diğer aile yakınlarının oldukça üzgün oldukları gözlendi.

 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet