Skip Navigation Links

Eleştiri Yağmuru

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) İskenderun İlçe Başkanı Melih Erozan, memleketin geleceğini geri alacaklarını iddia ederek, Ak Parti hükümetini eleştir

Politika   A+a-

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) İskenderun İlçe Başkanı Melih Erozan, memleketin geleceğini geri alacaklarını iddia ederek, Ak Parti hükümetini eleştiri yağmuruna tuttu. Başkan Erozan hükümeti olup bitenleri izlemekle suçladı.

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) İskenderun İlçe Başkanı Melih Erozan, memleketin geleceğini geri alacaklarını iddia ederek, Ak Parti hükümetini eleştiri yağmuruna tuttu. Başkan Erozan hükümeti olup bitenleri izlemekle suçladı.
Açılım adı altında terör olaylarının önünün açıldığını da iddia eden Erozan; “Bir nesil birer-birer, ikişer-ikişer PKK terör örgütü tarafından öldürülüyor ve AKP tüm bu olup bitenleri sadece izliyor. Eli kanlı terör örgütü 26 yıldır ne beşikte bebek bıraktı, ne de köylerde delikanlı. Anadolu'da şehit mezarlığı olmayan tek bir köy bile kalmadı. Hangi ülkenin meclisinde bir terör örgütünü savunan vekiller oturuyor, hangi devlet teröre yandaş vekilleri bol parayla besliyor, hangi devlet terör örgütü liderine ada tahsis ediyor.
Dokunulmazlığı kaldıracağım diye iktidara gelip, terör örgütü yanlısı ve yolsuzluk suçlusu vekillere dokundurtmayan bir hükümetle karşı karşıyayız. İskenderun’umuzda hain bir saldırıcı sonucu şehit edilen 7 askerimizin onuruna düzenlenen teröre lanet yürüyüşünde bu onura dahi nail olamayan AKP mensuplarıyla karşı karşıyayız.
Ergenekon adı altında uydurma bir dava ile terör örgütü ile mücadele eden herkesi hapseden, terör örgütü mensuplarını Habur’da törenle karşılayan bir iktidarla karşı karşıyayız. Atatürk Cumhuriyetinde, bir tarafta cübbelilerin, diğer tarafta terör örgütü mensuplarının ve yandaşlarının cirit attığı ve bunlara mani olmaktan öte açılım adı altında önlerini açan bir hükümetle karşı karşıyayız” dedi.
Hükümete Acemi Nalbant Benzetmesi…
Halkın gözünün darbe iddiaları ile korkutulduğunu da kaydeden HEPAR İlçe Başkanı Melih Erozan, sözlerinin devamımda ise şu ifadelere yer verdi; “Ülkemizde halkımızın gözü darbe iddiaları ile korkutulmakta ve halkımız sindirilmek istenmektedir. Türk Milleti şunu iyi anlamalıdır ki ülkemizde ‘rütbeli darbe değil, cübbeli darbe tehlikesi’ bulunmaktadır. Türkiye'nin yönetiminde iş başındakiler için ‘acemi nalbant işini devlet harasında öğrenirmiş’ sözü bile geçersiz hale gelmiştir. Memleketin geleceğini, çamur kaynatma sanatının çıraklarına bırakmamak için diyoruz ki; ‘Memleket kapanın elinde kaldı, geri alacağız!’
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet