Skip Navigation Links

Çoluk Çocuk Haklarının Peşine Düştüler!

Tekel işçileri çocukları ile birlikte sözlü protestolu yürüyüş yaparak haklarını sonuna kadar savunacaklarını dile getirdiler.

Gündem   A+a-

Tekel işçileri çocukları ile birlikte sözlü protestolu yürüyüş yaparak haklarını sonuna kadar savunacaklarını dile getirdiler.

Sözlü protestolu yürüyüş yaparak İskenderun boyacılar parkına gelerek basın açıklaması yapan tekel işçileri, “Neler söylenmedi ki bizler için? Yetim hakkı yemekle, yan gelip yatmakla suçlandık. Neredeyse, milletvekilleri kadar çok maaş aldığımız söylendi. Ülkemizdeki işsizliğin nedeni bizmişiz gibi davranıldı. Ama bizim alnımız açık, başımız dik. Haram lokma geçmedi ağzımızdan. Onurumuzla, emeğimizle geçinmeye çalıştık. Alın terimizden, göz nurumuzdan başka servetimiz olmadı. Bütün bu iftiralara, bizlere dayatılan 4/C illetini kabul etmediğimiz için maruz kaldık. Tekel işçileri, işte bu kölelik koşullarına karşı çıkıyor. Ak parti hükümeti de, onlara itibar etmediğimiz için bize kızıyor. Hükümetin kötü politikalarından rahatsız olanların sesi olduğumuz için bizden korkuyor” dediler.
“Bizler, Tekel İşçileri, sadece hakkımızı istiyoruz”
Haklarını sonuna kadar savunacaklarını da sözlerine ekleyen tekel işçileri, “Bizler hakkımızı istiyoruz. Çünkü 4/C statüsüne geçirilmesi beklenen yüzbinlerce vatandaşımızın kaderi buna bağlı. Çünkü ülkemizin güzel geleceği buna bağlı. Gelin tıpkı Ankara’da yaptığımız gibi doğusundan batısına bütün ülkeyi birleştirelim. Omuz omuza, kol kola hakkımızı birlikte alalım” diyerek tüm vatandaşları destek olmaya çağırdılar.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet