Skip Navigation Links

Episkopos Bizzeti Cemaatine Kendi Elleriyle Makarna Dağıttı

Paolo Bizzeti, Noel Bayramı ve yılbaşı münasebetiyle hem Noel Bayramı hem de Yeni Yıl sevincini vatandaşlarla paylaştı.

Episkopos Bizzeti Cemaatine Kendi Elleriyle Makarna Dağıttı

İskenderun   A+a-

 Anadolu Havarisel Vekili ve Episkoposu Monsenyör Paolo Bizzeti, Noel Bayramı ve yılbaşı münasebetiyle güzel bir etkinlikte cemaat üyeleriyle bir araya gelerek, hem Noel Bayramı hem de Yeni Yıl sevincini onlarla paylaştı.
Noel Bayramının ardından İskenderun Müjdeleme Katolik Kilisesi (Katedral) salonunda cemaat üyeleriyle bir araya gelen Episkopos Bizzeti, kendi pişirdiği makarnayı, etkinliğe katılan cemaat üyelerine kendi elleriyle dağıttı. Monsenyör Bizzeti, yemek dağıtımında oldukça mutlu bir görüntü sergiledi.
Cemaat üyelerinin evlerinde pişirdiği yemekleri getirerek örnek bir paylaşım sergiledikleri gecede, Noel Coşkusu da had safhaya ulaştı. Hristiyan vatandaşlar, hem pişirdikleri yemekleri kilise çatısı altında birlikte yediler, hem de bayram sevincini hep birlikte paylaştılar.
Episkopos Paolo Bizzeti’nin isteğiyle iki senedir gerçekleştirilen Noel Yemeğinin, geleneksel hale geleceği öngörülüyor.
Episkopos Paolo Bizzeti ayrıca yılbaşı gecesi de cemaat üyeleriyle bir araya gelerek, yeni yılın gelişini onlarla birlikte kutladı.

 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet