Skip Navigation Links

Türkiye'nin DSP'ye İhtiyacı Var..

Bugüne kadar örneğine pek rastlanmayan bir uygulama başlatan Demokratik Sol Parti, parti meclis üyelerini ülke sathına parti örgütleri ve taban yoklam

Politika   A+a-

 
Bugüne kadar örneğine pek rastlanmayan bir uygulama başlatan Demokratik Sol Parti, parti meclis üyelerini ülke sathına parti örgütleri ve taban yoklamasına gönderdi. Parti Meclis Üyesi Ali Bıkmaz da, Genel Başkan Yardımcısı Soydal Sılay’la birlikte bölgede incelemelerde bulundu. Demokratik Sol Parti Parti Meclis Üyesi Ali Bıkmaz, DSP’nin Doğruları Söyleyen Parti olmasının yanı sıra en demokratik parti olduğuna dikkat çekerek, Türkiye’nin DSP’ye ihtiyacı olduğunu vurgu yaptı.
 
Türkiye’nin DSP’ye İhtiyacı Var..
 
 
Demokratik Sol Parti, genel seçim sonrası çalışmalarına hız vererek Türkiye sathına yayıldı. İl ve ilçe örgütleri ile taban yoklaması için Türkiye geneline çıkarma yapan genel başkan yardımcıları ve parti meclis üyelerinin hazırladıkları raporu başkanlık kuruluna sunacaklarını belirten Demokratik Sol Parti Parti Meclis Üyesi Ali Bıkmaz, çalışmalar kapsamında Genel Başkan Yardımcısı Soydal Sılay’la birlikte sorumluluk alanları olan Mersin, Adana, Osmaniye, Hatay ve Kahramanmaraş’ta bir dizi incelemelerde bulunduklarını söyledi.
Gittikleri illerde il ve ilçe yönetim kurulları ile taban yoklaması yaptıklarını yineleyen Parti Meclis Üyesi Ali Bıkmaz, “Mersin’den başlayan ve Kahramanmaraş’ta sona eren beş günlük il ve ilçe örgütleri toplantıları sonunda partimizin ve Türkiye’nin geleceği açısından hayati önem taşıyan raporumuzu genel merkez başkanlık kuruluna sunacağız. Genel Başkan Yardımcımız Soydal Sılay’la birlikte yürüttüğümüz çalışmalar kapsamında, bugüne kadar hiçbir siyasi partinin uygulamadığı bir yöntemi hayata geçirdik. Toplantılarımızda herkesin özgürce fikirlerini paylaştığı bir ortam yarattık. Türkiye’nin Demokratik Sol Parti’ye, programlarına ve projelerine ihtiyacı var. Bu hususta ileriki dönemlerde genel merkezimiz hazırlanan raporları tek bir rapor haline getirecek ve uygulamaya koyacak. Partimizin en demokratik bir şekilde yönetildiğini ortaya koyan bu çalışma, hepimizin geleceği açısından çok önemli” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet