Skip Navigation Links

Anavatan 4 ilçe 11 belde kazandı..

Anavatan Partisi, yerel seçimlerde Büyükşehir ve İl Belediyesi alamazken, 4 ilçede ve 11 beldede seçimi kazandı

Politika   A+a-

Anavatan Partisi, yerel seçimlerde Büyükşehir ve İl Belediyesi alamazken, 4 ilçede ve 11 beldede seçimi kazandı.
Yapılan açıklamalara göre, henüz kesinleşmeyen yerel seçim sonuçlarında, Anavatan Partisi Türkiye genelinde Büyükşehir ve İl Belediyesi kazanamazken, 4’ü ilçe, 11’i de belde olmak üzere toplam 15 belediye başkanlığını kazandı. Kazanılan bu beldelerin içinde Hatay’ın Küçükdalyan ve İskenderun’un Sarıseki beldeleri de yer aldı.
Anavatan Partisi olarak, Antalya'nın Alanya ilçesinde Hasan Sipahioğlu, Bursa'nın Orhangazi ilçesinde İsmail Tartar, Çanakkale'nin Bozcaada ilçesinde Mustafa Mutay, Yalova'nın Çiftlikköy ilçesinde Metin Dağ, partilerini zirveye çıkarırken, kazanılan diğer beldeler ise şöyle açıklandı;
Elazığ'da Arıcak'a bağlı Bükardi'de Recep Güler, Hatay Merkez Küçükdalyan'da Fuat Altınel, Hatay İskenderun Sarıseki'de Bülent Özer, Kırklareli Lülebürgaz Büyükkarıştıran'da Lütfü Karaman, Kütahya Simav Çaysimav'da Emin Ceylan, Mardin Merkez Ortaköy'de Mehmet Çakmak, Mardin Kızıltepe Dikmen'de Selahattin Ertaş, Muğla Bodrum Gültürkbükü'nde Halil İbrahim Kaynar, Muğla Bodrum Yalıçiftlik'te İsmail Altındağ, Tekirdağ Merkez Kumbağ'da Hüseyin Uzunlar, Tekirdağ Saray Beyazköy'de İbrahim Malkoç.
Gün Geçtikçe Güçleneceğiz!
Gerçekleşen Mahalli İdareler Seçiminin ardından açıklamalarda bulunan Anavatan Partisi İskenderun İlçe Başkanı Rızkullah Terbiyeli, Türkiye genelinde 4 ilçede ve 11 beldede Belediye Başkanlık seçimini kazanmış olduklarını belirterek; “Bu daha başlangıç, Anavatan partimiz gün geçtikçe güçlenecektir” dedi.
Seçimlerin İskenderun’da sakin geçmesinin sevindirici olduğunu söyleyen Terbiyeli; “29 Mart Seçimlerinin İskenderun’umuzda sakin bir şekilde geçmesi bizleri en çok sevindiren olay oldu. Seçimler sonunda kazanan bir kişi olacaktı, o da CHP adayı Sayın Yusuf Civelek oldu. Kendisini tebrik ediyoruz.
Anavatan Partisi olarak ise Türkiye genelinde 4 ilçe ve 11 beldede, Belediye Başkanlığı seçimlerini

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet