Skip Navigation Links

Siyaset akademisi tanıtıldı

İskenderun AK Parti İlçe Başkanı Musa Kurşun basın mensuplarına kahvaltılı basın toplantısı düzenleyerek AK Parti Siyaset Akademisini tanıttı ve katıl

Politika   A+a-

düzenleyerek AK Parti Siyaset Akademisini tanıttı ve katılım formlarını basın mensuplarına dağıtarak İskenderun’daki siyaset anlayışını değerlendirdi.13 Mart’ta başlayacak olan AK Parti Siyaset Akademisi kurslar İskenderun Belediye Kültür Sarayında verilecek.

Musa Kurşun AK Parti İskenderun teşkilatı olarak siyasetin İskenderun’da değişeceğini değişmesi gerektiğini şu ana kadar ifade ettik. Siyasetçilerin makam ve merkezi ne olursa olsun kendisini seçkin insan görmekten ziyade siyasetin toplum üzerinde tabana yaygın bir şekilde millete hizmet anlayışı içerisinde siyasetin yapılmasını ifade ettik. Ülkemizde olduğu gibi İskenderun’da da siyasetin artık patinaj yapmasını istemiyoruz. Siyasetin gerilim noktasında yapılmasını arzu etmiyoruz. Siyasetin yalanla dolanla sokak ağzıyla yapılmasını istemiyoruz. Kısır bir döngü içerisinde siyasetin yapılmasını arzu etmiyoruz.

AK Parti İskenderun teşkilatı olarak bir ayrım gözetmeksizin tüm siyasi teşkilatlarımıza tüm vatandaşlarımıza açık olan İskenderun siyasetinin şekillenmesinde etkin rol üslenecek bireyleri yetiştirmek anlamında AK Parti siyaset akademisini ilk defa İskenderun ilçemize getirdik. AK Parti seçimlerde elde etmiş olduğu başarının tesadüf olduğunu hiç kimse sanmasın. Mutlaka bu başarının altında bir eğitim yatıyordur. Bizler AK Parti İskenderun teşkilatı olarak Siyaset Akademisi yönetim kurulu arkadaşlarımızla beraber ciddi bir çalışmanın neticesinde Türkiye’de alanlarında uzman akademisyen hocalarımızla görüşerek İskenderun siyaset akademisinin oluşmasında vesile olmak amacıyla böyle bir çalışma başlattık. Vatandaşlarımızın özellikle bayanlarımızın gençlerimizin daha iyi eğitimli daha iyi siyaset yapma anlayışıyla oluşturmuş olduğumuz bu AK Parti Siyaset Akademisi İskenderun’da ki siyasi ilçe başkanlarımızı da davet ediyoruz. Çünkü siyasetin artık doğru bir zemin üzerinden yapılması gerektiğini ifade ettik bu zamana kadar.

Adı AK Parti siyaset akademisi ama buraya gelen hocalarımız AK Partiyi değil siyasetin nasıl olduğunu toplumun siyasete nasıl yönlendiğini kişisel gelişmelerin nasıl olduğunu, uluslar arası siyasetin nasıl olduğunu ve demokrasinin nasıl işlediğini anlatıyorlar. Onun için İskenderun AK Parti İskenderun teşkilatı olarak AK Parti Siyaset Akademisine kayıt olan arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Yoğun bir katılım var. İkincisinde yapmayı düşüneceğiz. Siyasetin bilimsel olarak nasıl yapıldığının dillendiği akademide alacağımız dersler İskenderun’da ki siyaseti şekillendirecek olan bireylerin daha bilimsel daha iyi düşünerek hareket ederek şekilleneceğini düşünüyoruz. İskenderun’da ki hemşerilerimizi AK Parti siyaset akademisine davet ediyoruz.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet