Skip Navigation Links

'Y- a-r-g-1-l-a-n-a-c-a-k-l-a-r'

Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Canbolant 31 Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Politika   A+a-

Samandağ AK-parti ilçe başkan Av. Metin CANBOLANT Samandağ’a bağlı 31 köy muhtarının davetli olduğu, muhtar ve azalarıyla bir araya geldiği toplantıda; ” 12 Eylül 2010 da yapılacak olan referanduma bağlı olarak 12 eylülün Muktedir generallerinin hayatta olanları muhakkak yargı önünde hesap verecektir. Böylece devrimci şiarda önemli bir yer tutan- BIR GUN HESAP SORULUR olgusu da işkencelerde çürütülen ve bu yüzden ölen,cezaevlerinde yatan,sürgünde ölen ağabeylerimizin bu beklentileri yerine gelmiş olacaktır.Bu bakımdan referandum Darbeci,Vesayetçi,işkencecilerin büyük korkusu haline gelmiştir bu faşist yapılanmanın son kırıntıları da kendini  koruma güdüsüyle hayır cephesi oluşturmaya çalışmaktadır.Mecliste-sokakta fiili durum yaratılarak halkın iradesinin önüne geçilmeye çalışılmaktadır.ama artık boşuna ok yaydan çıkmıştır ve bu milletin üstündeki tüm prangalar teker-teker sökülecektir.
Samandağ ilçesine bağlı 31 muhtarın davetli olduğu yemekli tanışma ve sorunları tespit toplantısına 27 muhtar ve azasının katıldığı toplantı Batıayaz köyü muhtarının işlettiği aile gazinosunda yapıldı.

Yemeğin başında konuşma yapan ilçe başkanı CANBOLANT; Muhtar ve muhtarlığın Türk demokrasisinin temel direği olduğunu ve bu işlerin meşakkatliliğini bildiklerini,devlet ile toplum,aile ile komşu hatta eşler ve çocuklar arasında köprü görevinin muhtarlarda olduğunu dile getirerek bu kadar kutsal bir görevi yapmanın ve yapanın zorluğunu bildiklerinden dolayı muhtarların sorunlarının çözümüne her türlü katkıyı yapmaya hazır olduklarını ifade eden Canbolant;konuşmasının son bölümünü 12 Eylül 2010 da yapılacak olan Anayasa değişikliği referandumuna ayırdı.
Ak-Parti ilçe başkanı; Öncelikle bu referandum bir parti meselesi değildir,bu halkımızın cellatlarıyla yüzleşmesi ve hesaplaşmasıdır.Anayasa değişikliği çalışma sürecinde komisyona üye vermeyen hatta sayın başbakanla görüşmeye bile tenezzül etmeyenlerin bu paketle ilgili söyleyecekleri hiçbir söz ve ifadenin ciddiye alınacak bir tarafı yoktur.sayın malum parti ve temsilcileri hangi özgürlük mücadelesine girmişler ki bugün ahkam kesiyorlar.Elli yıldır bu ülkeyi hep statükocu,vesayetçi ve darbe sever zihniyetler yönetmiştir.sadece parti ve lider adları değişikti. İşte tam bunun karşısında 8 yıla yakın bir süredir Söz-Yetki ve Kararın millette olması gerektiğini savunan ve bu uğurda da bedeller ödeyen güçlü bir halk iktidarı var. Bunu hazmedemeyen ve ayırcalıklarını kaybeden ( halkın efendileri )çoluk-çocuk demeden herkesi ortadan kaldıracak şiddetteki terörden tutun -şehit cenazelerimize kadar ve , bebek katili İsrail’e değin herkesten medet umdular ancak Özgürlüğü ve Onuru peşinde ölmeye hazır bu halk bu derebeylerine geçit vermemiş ve inanıyorum ki 12 Eylül 2010 günü yapılacak referandumda da EVET ! diyerek yine bu fırsatçılara geçit vermeyecektir. Bu sayede de darbeciler muhakkak YARGİLANACAKTIR dedi.
Yemeğe Katılan muhtarlar adına da en yaşlı muhtar sıfatıyla söz alan Kapısuyu muhtarı Ömer BOZOK konuşmasında :Bizleri biraraya getiren ilçe başkanımıza teşekkür ediyorum hepimiz birlik ve beraberlik halinde ortak hareket etmeliyiz vatanımızın ve milletimizin buna çok ihtiyacı var dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet