Skip Navigation Links

Köyler Ayağa Kalktı

CHP Hatay Milletvekili Adayı Mevlüt Dudu seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Hafta sonunda ilçe örgütü ve partililerle birlikte Arsuz civarındak

Politika   A+a-

 
 
Köyler Ayağa Kalktı
 
 
CHP Hatay Milletvekili Adayı Mevlüt Dudu seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Hafta sonunda ilçe örgütü ve partililerle birlikte Arsuz civarındaki köyleri ziyaret eden Mevlüt Dudu büyük ilgi gördü.
İskenderun’un en uzak köyü olan Kale köyünden başlayan ziyaretler sırasıyla Işıklı, Tatarlı, Konacık, Tülek, Haymaseki, Gülcihan ve Kurtbağı köylerinin ziyaret edilmesi ile tamamlandı.
Her gittiği köyde çok yakın ilgi gören ve her yaştan insan tarafından coşkuyla karşılanan Mevlüt Dudu ziyaret ettiği tüm köylerde halkın sorunlarını dinledi ve CHP’nin bu sorunlar ile ilgili çözüm önerilerini anlattı.
Mevlüt Dudu köylerde yaptığı konuşmalarda, Arsuz yöresinin büyük kesiminin balıkçılık ve tarımdan geçindiğini belirterek, “AKP iktidarı 9 yıllık dönemde en büyük darbeyi tarıma ve köylülere vurdu. Tarımda kendi kendine yeten bir ülke iken her şeyi ithal eder olduk. Çünkü çiftçimiz, köylümüz üretemiyor. Üretilen ürün masrafları karşılamıyor. Arsuz yöresi böyleyse varın gerisini siz düşünün. CHP İktidarında Köylümüzün kullandığı mazot 1.5 liraya indirilecek. Gübre ve ilaç fiyatları makul seviyeye getirilecek. Ulusal tohum stratejisi ile tohumda çiftçimiz dışa bağımlılıktan kurtulacak ve ucuz tohum alacak. Böylece tarlalarımız boş kalmayacak ve köylülerimiz rahat bir nefes alacak. Ayrıca tarlasından rahatça geçinen köylülerimiz evini barkını terk edip göç etmek zorunda kalmayacak. Böylece işsizlik de artmayacak.
“Bölgemizde balıkçılık yapan insanlarımız da var onların da durumu hiç iç açıcı değil. Onların mazotu da 1.5 liraya inecek. Ayrıca emeklerinin karşılığı olan fiyatla balığı satacaklar. Aracılardan da balıkçımızı kurtaracağız.
“Arsuz yöresinin dünyanın en önemli turizm merkezleri kadar, hatta onlardan da fazla olanaklara sahip. Bu olanakları da iyi değerlendirecek ve bu bölgeyi turizm cenneti yapmak için ne gerekiyorsa onu yapacağız” dedi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet