Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Mhp Hatay Milletvekili Adayı Yücelen: 'Mhp'de Asgari Ücret 825 Lira Oldu'

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Milletvekili Adayı İsmail Hakkı Yücelen seçim çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Politika   A+a-

 
Mhp Hatay Milletvekili Adayı Yücelen: “Mhp'de Asgari Ücret 825 Lira Oldu”
 
Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Milletvekili Adayı İsmail Hakkı Yücelen seçim çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Yücelen, seçim gezileri kapmasında İskenderun Çay Mahallesi Muhtarı Erdal Çamlıbel’i ziyaret etti.
Yücelen, ziyarette yaptığı konuşmada, Belen doğumlu olduğunu ilk orta ve öğrenimini İskenderun’da tamamladığını belirterek,”Muhtarların sıkıntılarını bildiğini, sosyal hiçbir güvencelerinin olmadığını ve 300 lira yakın gibi bir ödenek aldıklarını söyledi.
Yücelen, en büyük sorunun işsizlik olduğunu belirterek,”Genel Merkezimizin, 2011 Seçim Beyannamesinde 100 başlık altında topladığı, "Milliyetçi Hareket Sözü ve Seneti" olan seçim vaatlerini parti içerisinde uygulamaya başladığını dile getirdi.
 
Yücelen,”2011 yılı için hükümetin net 570 TL olarak belirlediği asgari ücreti; Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi’nin Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli tarafından ilan edilen Seçim
Beyannamesinde yer alan ’2011 yılından itibaren 825 TL’lik net asgari ücret’
uygulamasına Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezinde başlanılmıştır” ifadesine yer verdi.
Çay Mahallesi Muhtarı Erdal Çamlıbel’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek biz muhtarı ziyaret etmeniz çok önemli. Muhtarların birçok sorunu var. Seçim çalışmalarınızda başarılar diliyorum dedi.
Ziyarete, MHP İlçe Başkanı İbrahim Gül ve parti yöneticileri de katıldı.
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş