Skip Navigation Links

İskenderun Belediyespor BAL'a Göz Kırpıyor..

2017-2018 Futbol Sezonu Hatay Süper Amatör Liginin son haftasında müsabakalar bol gollü geçiyor.

İskenderun Belediyespor BAL'a Göz Kırpıyor..

Spor   A+a-

 Zirveye oynayan takımlardan İskenderun Belediye Spor, 5 Temmuz dış sahasında yapılan karşılaşmada Sümer Spor'u 5-0 yendi. Hatay bölgesi hakemlerinden Ali Bezgin, Ahmet Deveci ile Münir Dadı'nın yönettiği karşılaşmada İskenderun Belediye Spor'a farklı galibiyet getiren golleri 1. dakikada Murat Deliveli, 40. dakikada Burak Ergen, 44. dakikada Osman Eroğlu, 1'i penaltıdan olmak üzere 61 ve 76. dakikalarda Oğuzhan Demirdelen attı. Alınan bu sonucun ardından İskenderun Belediye Spor, puanını 28'e çıkarttı.
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil'in önümüzdeki sezonda Bölgesel Amatör Liginde takım görmek için çalışma başlatması sevinç yaratıyor.
ARSUZ GÖZCÜLER 3 ARMUTLU SPOR 3
Arsun Gözcüler Spor, Armutlu Spor ile 3-3 berabere kaldı. Osman Kozan, Onur Parlak ile M. Burak Zengin'in yönettiği karşılaşmada Aruz Gözcüler Spor'un gollerini Kerem, Güven ile İlkkan atarken, Armutlu Spor'un gollerini ise Soner, Yusuf ile Kerim attı. Günün diğer karşılaşmalarında alınan sonuçlar şöyle. Defne 2013 Spor 4- Karaağaç Spor 2, Yayladağı Spor 1- Reyhenlı Belediye Spor 1, Ekinci Spor 3- Serinyol Spor (0) 

 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet