Skip Navigation Links

Başbuğ'un Ruhuna Dualar Okundu

Alpaslan Türkeş'in Ölümünün 13.yılı İskenderun da Yasin-i Şerif ve dualarla ile yad edildi.

Politika   A+a-

Alpaslan Türkeş’in Ölümünün 13.yılı İskenderun da Yasin-i Şerif ve dualarla ile yad edildi.

Ülkücülük davasının önderi, Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkü Ocakları kurucusu, Türk Dünyasın'nın Bilge Liderlerinden Alparslan Türkeş'in Hakka Yürüyüşünün 13. yıl dönümünde geçtiğimiz pazar günü İskenderun Kaptan Paşa Camiinde Akşam namazına
müteakip Yasin-i Şerif ve dualarla ile yad edildi.

Okunan Yasin-i şerife MHP İskenderun İlçe Başkanı, Belde Teşkilat Başkanları ve MHP'li Belediye Başkanları yanı sıra İskenderun da bulunan sivil toplum kuruluşları ve İskenderun’lu vatandaşların yoğun katılımları ile gerçekleşti. Camii çıkışlarına kurulan stantlar da lokma tatlısı, vatandaşlara dağıtıldı.
İskenderun Ülkü Ocakları Gençlerinin Ülkücü Yemini ederek Merhum Liderleri Başbuğ Alparslan Türkeş'in yolundayız mesajı verildi.

İskenderun MHP İlçe Başkanı İbrahim Gül, Karayılan Belediye Başkanı Mehmet Yurtman ve Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Mor cami çıkışında açıklamalarda bulundu. İlk Olarak
konuşan Gül; Türk Dünyasını Lideri Başbuğ Alparslan Türkeş’i bırakmış olduğu davasını ve ocaklarını en iyi şekilde koruyacağız, dedi.
Karayılan Belediye Başkanı Yurtman konuşmasında gönlünden geçen şu cümleleri telaffuz etti; Merhum Liderimizi Rahmetle Anıyoruz. Liderimize ve Davamıza laik olmaya çalışıyoruz. dedi.
İskenderun Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Mor ise; Ülkü Ocakları Olarak Merhum Başbuğumuzu şükranla anıyoruz onun çizdiği yolda emin adımlarla yürüyeceğiz davamız bitmedi liderimizin niyetlerini hayata koymadan bizlere durmak ve yorulmak yoktur Allah Ruhunu Şad etsin dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet