Skip Navigation Links

Niziplioğlu Gönül Seliyle Adaylığını Açıkladı

Servet sahibi bir aileden geldiğine dikkat çeken Kemal Niziplioğlu, çalıp çırpmaya ihtiyacı olmayan, sadece hizmet aşkıyla yola çıkmış bir kişi olarak

Politika   A+a-


Servet sahibi bir aileden geldiğine dikkat çeken Kemal Niziplioğlu, çalıp çırpmaya ihtiyacı olmayan, sadece hizmet aşkıyla yola çıkmış bir kişi olarak milletvekilliği görevine talip olduğuna vurgu yaptı.

Niziplioğlu Gönül Seliyle Adaylığını Açıkladı

İskenderun MHP Parti binası önünde coşkulu bir kalabalığın karşısında Milletvekili aday adaylığını açıklayan Kemal Niziplioğlu, bu memleket için çalışmaya geldiğini söyledi.
Temiz bir geçmiş, genç ve dinamik bir kişi olarak siyaset arenasında boy göstermeye başlayan Niziplioğlu Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Kamel Niziplioğlu, bilgisi, birikimi ve donanımıyla MHP’li kalabalığın coşkusunu ikiye katladı.

Hatay MHP Milletvekili aday adayı Kemal Niziplioğlu’ndan önce bir konuşma yapan MHP İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Gül, 13 Haziran 2011 gününde tek başına iktidara geleceklerini belirterek şunları söyledi. “12 Haziran 2011 günü yapılacak olan genel seçimler hızla yaklaşmakta, biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak ülkenin birliğine, bütünlüğüne gönül vermiş devletin ve milletin bekası için mücadele eden insanlar olarak MHP’yi tek başına iktidara getirmek için mücadele etmekteyiz. İşte bugün ön saflarda yer almak isteyen, kendisini Milliyetçi Hareket Partisinin iktidarı için mücadeleye adayan bir arkadaşımızı sizlere takdim edeceğiz”

Konuşma metnine bağlı kalmadan coşkulu kalabalığa uyum sağlayarak yine bir coşkulu konuşmayla karşılık veren Hatay Milletvekili aday adayı Kemal Niziplioğlu, çalıp çırpmaya gelmediğine vurgu yaparak “ Kanaat edene servet yeter” bizim servetimiz bize yeter, sizin coşkunuz da bu memlekete yeter” dedi.
Niziplioğlu konuşmasının devamında “Siyaset için maalesef dürüstlük yetmez. Siyaset donanımlı, birikimli ve hedefinin nereye gideceğini bilen insanlardan oluşmalıdır. Meclis bu kişilerden oluşmalıdır ki, sizi en iyi şekilde temsil edecek insanlar olmalıdır. Ben zamanı boşa geçirmedim, ticaretle uğraşırken ticaretin ana kaynağı olan ekonomiyi kendime hedef seçtim.” dedi

 


 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet