Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun Belediyespor : 3 Kayra Spor : 2

2017-2018 Sezonu Hatay 1. Amatör Küme (U-19) gençler ligine Hatay'ın muhtelif sahalarında yapılan karşılaşmalarla devam edildi.

İskenderun Belediyespor : 3  Kayra Spor : 2

Spor   A+a-

  İskenderun 5 Temmuz dış sahasında yapılan karşılaşmada İskenderun Belediye Spor, İskenderun Kayra Spor'u 3-2 mağlup etti.
Hatay bölgesi hakemlerinden Sadettin Arslan, Sergen Pekkara ile Onur Parlak'ın yönettiği karşılaşmada İskenderun Belediye Spor'un gollerini Fırat Kaya, Kaan Piren ile penaltıdan Görkem Alır attı. Kayra Spor'un gollerini ise Emre Nur ile penaltıdan Furkan Filik attı.
Kart konusunda cömert davranan orta hakem, Kayra Spor'dan Yunus Emre, Burak Koyuncu ile Alpay Gürbüzeli'ne kırmızı kart gösterirken, her iki takımdan çok sayıdaki futbolcuya da sarı kart gösterdi. Müsabakanın 90x1. dakikasında hakemin yönetiminden şikayetçi olan İskenderun Kayra Spor yönetimi, takımı sahadan çekti. Gerek taraftarların gerek ise her iki takım yöneticilerinin memnun kalmadığı karşılaşmayı yöneten orta hakem Sadettin Arslan'a ne gibi ceza verileceği ve bundan sonra müsabakalarda görev verilip verilmeyeceği merak konusu oldu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar