Skip Navigation Links

Başbakan Hatay'dan Seslendi

Erdoğan: Hatay 2014 yerel seçimlerine büyükşehir belediyesi olarak girecek

Politika   A+a-

 
Başbakan Hatay’dan Seslendi
 
 
Erdoğan: Hatay 2014 yerel seçimlerine büyükşehir belediyesi olarak girecek
 
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik "SSK'yı bu kadar iyi biliyordun madem, hastanelerle ilgili bu kadar adımlar attık, niçin takip etmiyorsun? Sen ne biçim milletvekilisin be? Sen ne biçim grup başkanvekilisin be? Ne işe yararsın? Kalkıp da milletimi aldatmanın, kandırmanın ne anlamı var?" dedi.
 
Hatay'da partisince İtfaiye Meydanı'nda düzenlenen mitingde vatandaşlara hitap eden Erdoğan, siyaset mühendisliğiyle bir CHP tasarlandığını ve liderliğine de "Bay Kemal"in getirildiğini söyledi.
 
"Bay Kemal gittiği her yerde elma şekeri dağıtıyor. Ama arkadaki kadro aynı kadro, kafa aynı kafa. Türkiye'de nasıl bir Oyun oynanıyor, bunu bu sefer görmenizi istiyorum" diyen Erdoğan, Hataylılardan futbol takımı tutar gibi parti tutmamalarını istedi.
 
Erdoğan, "Bu çok önemli. Bugüne kadar CHP'ye oy vermiş olabilirler, MHP'ye oy vermiş olabilirler. Şuraya, buraya oy vermiş olabilirler. Diyorum ki başımızı iki elimizin arasına alalım, iyi düşünelim. Bu 8 yılda bu ülkede neler yapıldı? Bakınız şu anda çeteler eliyle siyasete rol çizmek isteyenler var. Diyorum ki şimdi uyanalım, Türkiye'de nasıl bir tuzağın kurulmak istendiğini görelim. Bunu görmenizi istiyorum" diye konuştu.
 
Seçimlerin ardından Hatay'a "büyükşehir" statüsü verileceğini belirten Erdoğan, "Seçimden sonra bunu yasalaştırıyoruz, 11 il büyükşehir olacak. Bu ne demek? CHP'liler şimdi bunu farklı şekilde işliyorlar, farklı bir şekilde anlatıyorlar. Dürüst olun, dürüst. Çünkü bunlar belediyecilik nedir bilmez, şehirler nasıl güzelleştirilir bilmez" dedi.
 
Büyükşehir belediyesi olunca kentin kanalizasyon alt yapısı ve arıtmanın çok daha iyi planlanacağını ifade eden Erdoğan, Hatay'ın 2014 yerel seçimlerine büyükşehir belediyesi olarak gireceğini kaydetti.
 
İktidarları döneminde Hatay'a çok hizmetler kazandırdıklarını anlatan Erdoğan, şehirde devam eden projeleri sıraladı. Hatay'ın kendilerini her zaman desteklediğini ifade eden Erdoğan, kendilerinin de her zaman bu şehrin yanında olduğunu söyledi.
 
-"OY VERMESELER BİLE HİZMETİMİZİ YAPACAĞIZ"-
 
Başbakan Erdoğan, iktidarları döneminde Hatay'da adalet, barınma, ulaşım, sağlık ve tarım gibi alanlarda yapılan ve planlanan yatırımlara ilişkin bilgiler verdi.
 
Bu yatırımların CHP'lilere anlatılmasını isteyen Erdoğan, "Bu hizmeti veren bir iktidara destek olunmaz mı, bunlara bunu anlatalım" dedi.
 
Samandağ'a yapılacak yatırımları anlatan Erdoğan, miting alanından gelen bazı itirazlar üzerine şöyle konuştu:
 
"Biz, bize gelen oya bakmayız. Vermesinler, hiç oy vermesinler önemli değil. 'At denize, balık bilmezse halk bilir'. Biz böyle bakacağız. Biz, 780 bin kilometrekarenin partisiyiz. Biz, 74 milyonun partisiyiz. Biz mezhep ayrımı, dinsel milliyetçilik, etnik milliyetçilik, bölgesel milliyetçilik yapmayacağız. Samandağ bugün rey vermiyorsa yarın onlar da hakikati görecekler. Vermeseler bile biz yine hizmetimizi yapacağız. Hiç önemli değil, yapacağız. "
 
Erdoğan, ekonomide sağlanan gelişmeleri örneklerle anlattı, sağlanan başarıların vatandaşın cebine yansıdığını vurguladı.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet