Skip Navigation Links

'AKP'nin bitmesine 147 gün kalmıştır'

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Deniz Bölükbaşı İskenderun Gazeteciler Cemiyet Basın Merkezinde basın merkezleriyle bir araya

Politika   A+a-

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Deniz Bölükbaşı İskenderun Gazeteciler Cemiyet Basın Merkezinde basın merkezleriyle bir araya geldi. Gazeteciler Cemiyeti 2. Başkanı Hamit Saçar karşıladı Deniz Bölükbaşı ve beraberinde gelen MHP Hatay İl Başkanı Şefik Çirkin, MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, MHP İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Gül, Karayılan Belediye Başkanı Mehmet Yurtman ve MHP’liler basın merkezine geçtiler. Basın Merkezinde MHP İl başkanı Şefik Çirkin Deniz Bölükbaşı’nın Antakya’da “Çözülen Türkiye” başlıklı bir konferans için Hatay’a geldiğini, İskenderun Gazetecileri ile bir sohbet fırsatı bulduklarını bu nedenle Deniz Bölükbaşı’nın Hatay’da bulunmasından memnun olduklarını söyledi.
Deniz Bölükbaşı basın mensuplarına yaptığı konuşmasında Çözülen, ayrıştırılan, yoksulluk ve yolsuzlukların döneminin başladığı AKP İktidarının sonuna gelindiğini, 147 Gün sonra bu iktidardan Türk milletinin kurtulacağını söyledi.

Deniz Bölükbaşı “Terör örgütü ile müzakere içinde bulunan, Türk milletinin Yoksulluk ve Yolsuzluğu kaderi haline getirmiş AKP iktidarının bitmesine 147 gün kalmıştır. Türkiye 12 Haziran’da yapılması planlanan seçimde AKP’den kurtulacaktır. Bu hükümet Yolsuzluk, Yoksulluk ve hukuksuzluk üzerine kurulmuş bir hükümettir. MHP İktidar yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. Hükümet olmak için Ne Brüksel’den, ne Washington’dan emir alır, nede Okyanus ötesinden icazet alır. Büyük Türk Milletinin Teveccühü, Allah’ın takdiri ile iktidar olur. MHP’siz bir meclis senaryosu içinde olanlar için söylenmiş güzel bir atasözü vardır “Aç tavuk kendini darı ambarında görür derler”. Bunlar için temenniler çok kolay, KDV’si yok vergisi yok sıfır maliyetli temenniler, söyleyip duruyorlar. MHP’ni hedefi tek başına iktidar olmaktır. Bunun dışında hiçbir hesabı yoktur. 28 Ocak’ta Seçim beyannamemizi kamuoyuna duyuracağız. Projelerimiz bütçede karşılığı olan ve yapılabilir projelerdir. Genel merkezimiz seçim çalışmalarını başlatmıştır. Türkiye’nin MHP’ye MHP’nin Türk milletine ihtiyacı vardır” dedi.
Gazetecilerin belirlemesinin nasıl yapılacağı şeklindeki bir sorusu üzerine Bölükbaşı “Alınmış bir seçim kararı yok, Yüksek seçim kurulu seçim takvimini açıklaması ile birlikte yetkili kurullarımız toplanarak bir karar verecektir. Ancak henüz bir Yüksek seçim kurulu tarafından açıklanmış seçim takvimi bulunmamaktadır” cevabını verdi. İskenderun Basın Merkezinden ayrılan Deniz Bölükbaşı İskenderun Şehit ve Gazi Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti. Bölükbaşı dernek başkanı Fevzi Mercanoğlu ile bir süre sohbet etti ve Şehitlerin manevi huzurunda saygı duruşunda bulunup Fatiha okuyarak buradan ayrıldı.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet