Skip Navigation Links

Chp Hatay Milletvekili Adayı Refik Eryılmaz'a Coşkulu Karşılama

Ataköy, Huzurlu, Çanakoluk, Avcılar Ve Çubukçu Köylerinde Chp Hatay Milletvekili Adayı Av. Refik Eryılmaz'a Coşkulu Karşılama

Politika   A+a-

 
Ataköy, Huzurlu, Çanakoluk, Avcılar Ve Çubukçu Köylerinde
 
CHP Hatay Milletvekili Adayı av. Refik Eryılmaz Seçim çalışmasına Ataköy, Huzurlu, Çanakoluk, Avcılar ve Çubukçu köylerinde sürdürerek burada halk tarafından Sevgiyle büyük bir ilgiyle karşılandı.
Çubukçu Köyü muhtarı Ömer Karadana, Avcılar Köyü muhtarı Cemil Pekmez, Çanakoluk Köyü muhtarı Fuat Elma, Huzurlu Köyü muhtarı Süleyman Çam ile Ataköy Muhtarı Edip Asri köy halkıyla toplantılara katılarak destek yaptı.
Gittiği her yerde coşkuyla karşılanan CHP Hatay Milletvekili Refik Eryılmaz bilhassa Türkmen Köyü olan Çubukçu Köyü gezisinde ise halk tarafından beklenenden fazla ilgiyle karşılanması dikkat çekti.
CHP Hatay Milletvekili adayı Av. Refik Eryılmaz seçim çalışmalarını Toplantılara Belde belediye başkanları İl Genel Meclis üyeleri ve çok sayıda kişi katıldı.
Av.Refik Eryılmaz toplantıda yaptığı açıklamada , “15 Yıldır partiye hizmet ettiğini,partinin her kademesinde görev yaptığını,her ihtiyaç olduğunda yardıma koştuğunu ve milletvekili görevinin gerektirdiği sorumluluk bilinci ile hareket ettiğine inandığını belirterek “ Hatay ve Samandağ İlçesini Turizm cennetine çevireceğim” dedi.
CHP iktidarında yapılacak hizmetleri açıklayan Av. Refik Eryılmaz, mazot indirimi, demokratik bir anayasa, YÖK’ün kaldırılması, seçim yasasının değişmesi, seçim barajının düşürülmesi, HSY’da bakan ve müsteşarın çıkarılması, hazine arazilerinin satışının önünün açılmasını muhakkak sağlayacaklarını dile getirdi.
Eryılmaz sözlerini şöyle sürdürdü: “Herkesin karnını doyurduğu, yoksulluğun bittiği bir Türkiye oluşturacağız. Bu benim size vaadimdir. CHP iktidarında Hiçbir ailede yoksul olmayacak. Hiçbir ailede çocuk yoksulluğu yaşanmayacak. Her aileye, geliri olmayan, geliri asgari ücretin altında olanlara düzenli ödeme yapılacak. Kadının banka hesabına 600 lira para yatacak. Bu Türkiye Cumhuriyeti'nin sosyal devlet anlayışında yapacağı en büyük devrimdir. Bu devrimi biz gerçekleştirecek olan tek CHP’dir.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet