Skip Navigation Links

Uyuşturucu Tacirleri Yine Enselendi !

Emniyet ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonunda çeşitli uyuşturucu maddeleri,tabanca ele geçirildiği, 22 şüpheli hakkında işlem yapıldığı bildirild

Uyuşturucu Tacirleri Yine Enselendi !

Gündem   A+a-

 İskenderun'da Emniyet ekiplerinin gerçekleştirdiği zehir operasyonunda çeşitli uyuşturucu maddeleri, tabanca ele geçirildiği, 22 şüpheli hakkında işlem yapıldığı bildirildi.
Polis gençlerin ve çocukların, kötü ve zararlı alışkanlıklardan (alkol düşkünlüğü, uyuşturucu madde bağımlılığı, suç işleme, kumar ve benzeri kötü ve zararlı alışkanlıklar) korunması amacıyla yürütülen çalışmalar titizlikle ve hassasiyetle sürdürülüyor.
Edinilen bilgiye göre, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin bir hafta içerisinde Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince on farklı noktaya başarılı bir operasyon gerçekleştirildi. Operasyon neticesinde 22 şahıs hakkında yasal işlem yapıldı.
Toplamda 1340 gram esrar maddesi, 50 adet Captagon uyuşturucu hap maddesi, 2 adet Ecstasy uyuşturucu hap, 2 adet ruhsatsız tabanca, 4 adet şarjör, 18 adet fişek, 2 adet kurusıkı tabanca, 2 adet şarjör ve 12 adet kurusıkı tabanca fişeği ele geçirildi. Ayrıca uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 3.760 TL paraya da el konuldu.
İlçede başta kolluk kuvvetleri ve istihbarat birimleri olmak üzere, tüm kamu kurum ve kuruluşlarca vatandaşların güven, huzur ve sükûnu için özveri ve uyum içerisinde görev ifa edildiğini bildiren Kaymakam Recep Soytürk, bugüne kadar gerçekleştirilen operasyonlar ile yürütülen çalışmaların aynı kararlılık ve ciddiyetle devam edeceğini kaydetti.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet