Skip Navigation Links

Osmaniye Ülkü Ocaklarından Kan Bağışı

Ülkü Ocakları Osmaniye İl Başkanlığı Cumhuriyet Meydanında bulunan Kızılay Kan Bağış Merkezine kan bağışında bulundular.

Osmaniye Ülkü Ocaklarından Kan Bağışı

Osmaniye   A+a-

 Ülkü Ocakları Osmaniye İl Başkanlığı “Yeni Cephemizin Adı Uyuşturucu ile Mücadele Platformu” kapsamında Cumhuriyet Meydanında bulunan Kızılay Kan Bağış Merkezine kan bağışında bulundular. 
Osmaniye Ülkü Ocakları İl Başkanı Hasan Şahin Ceylan, “Ülkü Ocakları Osmaniye İl Başkanlığı olarak Genel Başkanımız Olcay Kılavuz Bey’in talimatı ile Türk gençliğini uyuşturucu ve madde bağımlılığından kurtarmak adına büyük bir savaş ve mücadele içerisindeyiz. Genel Merkezimizin başlattığı, “Yeni Cephemizin Adı Uyuşturucu ile Mücadele Platformu” kapsamında ‘Damarlarındaki asıl kanı kirletme’ sloganı ile yola çıktığımız ve gururumuz hemşehrimiz Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli'nin ‘Gerekirse cepheden cepheye kan naklederiz’ sözünü şiar edinerek bugün burada toplandık. Ülkemizde kan bağışı oranı ne yazık ki çok düşük seviyelerdedir. Halkımızda kan bağışı alışkanlığı ve bunun bilinci çok azdır. Bu nedenle, insanlarımızdaki kan bağışı alışkanlığını arttırmak için sosyal faaliyetler kapsamında Osmaniye Ülkü Ocakları olarak bir kampanya düzenledik Türk milletine ve nerede ihtiyaç var ise gönüllü seferberlikle çalışan Türk Kızılay’ının ‘kan acil değil sürekli ihtiyaçtır’ çağrısına destek vermekten gurur duyuyoruz. Kan bağışı kampanyamıza katkıda bulunan tüm ülküdaşlarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet