Skip Navigation Links

Dokunulmazlıkları kaldırıp yargıya gidelim!!!

Bahçeli, 'Hodri Meydan!!!' dedi ve sert konuştu: Dokunulmazlıkları kaldırıp yargıya gidelim!!!

Politika   A+a-

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli AK Parti'nin İsminin Aldatma ve Kandırma Partisi Olduğunu Söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli AK Parti'nin isminin Aldatma ve kandırma partisi olduğunu söyledi.
Hatay'ın İskenderun ilçesinde partisince düzenlenen mitinginde konuşan Bahçeli, Türkiye'nin toz pembe gösterilmek istendiğini belirtti.
İnsanların açlıkla, işsizlikle boğuştuğunu ifade eden Bahçeli, krizin teğet değil halkın kalbini delip geçtiğini kaydetti.
Türkiye'nin sefalete doğru gittiğini ileri süren Bahçeli, "Açlık yaygınlaşmıştır. Bütün bunların sonucunda 6 yıl heba edilmiştir. Bir grup vardı ki çok mutludur. O grup ya yandaştır, ya da hanedandır. Bu iktidarın her yönüyle incelenmesi, her gününün hesabının bir gün sorulması gerektiği kanısındayız. Sağ da, sol da konuşuyor. Başbakan, bu millete bir iyilik ve öncülük yap. Son Osmanlı'nın padişahı 1. Recep Tayyip Erdoğan oluyorsun da birinci Recep Tayyip Erdoğan dosyası ile 2. Recep Tayip Erdoğan dosyası Meclis'te bulunurken, bu dokunulmazlıkları kaldırıp, yargının önüne çıkıp, partinin adı gibi niye aklanmıyorsun? Sağa, sola saldırıyorsun da bunu neden yapmıyorsun? Eğer dokunulmazlıkların kaldırılması ile ilgili bir adım atarsan 69 milletvekili ile sana destek vereceğiz. Hadi cesaretin varsa bunu yap." diye konuştu.
Başbakan Erdoğan'ın sağa dönüp MHP'ye, sola dönüp CHP'ye saldırdığını ifade eden Bahçeli, "Başbakan rahatsız, huzursuz, kaygı ve endişe var. AK Parti'de iniş dönemi, oy kaybı dönemi başlamış, seçim sonrası partisinde çözülmeler olacağı endişesi var ve hırçınlaşıyor. Memura kıyıyor, çiftçiyi mahvedip bir iki bal çalıyor. Hepsinin sebebi 30 Mart'ta kendisini kurtarmak. O partisini değil, kendisini düşünüyor." şeklinde konuştu.
Türkiye'nin muhtelif istismarlarla sömürülecek, sülük gibi emilecek bir ülke olmadığını kaydeden Bahçeli, şunları söyledi: Bu insanlara saygı duymak lazım. Bu insanlarla birlikte olmak lazım. Başbakan kalkıyor. İşte Hatay-İskenderun hepsi burada kardeşçe yaşıyor. İnsanların ağız tadını bozmaya, birbirine hasım etmeye, iş yerlerinde ayrım yapmaya, memlekete husumet tohumu ekmeğe niçin bu kadar heveslisin? Vazgeç bundan, kucaklayıcı ol, birleştirici, kaynaştırıcı ol. Bu meydan ayrı gayrı istemiyor, çatışmak istemiyor. Bu meydan kavga, kaos istemiyor. Birlikte yaşamayı arzu ediyor."
İktidara bir ders vermek gerektiğine dikkat çeken Bahçeli, "Bunların ayağı yere basması lazım. Bu gidiş olmaz. Memlekette ekonomik kriz yaşanıyor. Başbakan “ham dolsun iyiyiz” diyor, “teğet geçiyor ”diyor. Peki iyi olan kim? Dolarda yüzde 50 artış olmuş. Onlara tabi kriz teğet geçer: ama çiftçiye, memura, esnafa işinden olmuş insanımıza teğet değil, bu krizi bizim yüreğimizi delip geçiyor. Esnafa soruyorsun, kepenk kapatıyor. Emekli, dul, yetim perişan. Böyle bir ortamda bu kriz kime teğet geçiyor? MHP iktidar olursa, kuruşun hesabını sormazsam namerdim. İhtiyacını karşılamak için milyonlarca insanımız takibat altına alınmış, haciz korkusu ile ne yapacağını şaşırmıştır. Artık AK Parti'nin ismi değişmiştir. Bundan böyle Aldatma ve Kandırma Partisi olmuştur.” ifadelerini kullandı.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet