Skip Navigation Links

Saadetten Köylere Çıkarma

Saadet Partisi Milletvekili adayları pazar günü yoğun bir tempo ile çalışmalarını sürdürdü.

Politika   A+a-

 
Saadetten Köylere Çıkarma
 
 
Saadet Partisi Milletvekili adayları pazar günü yoğun bir tempo ile çalışmalarını sürdürdü.
Altınözü ve Antakya’ya bağlı köy ve beldeler olan Kuruyer, Atayurdu, Büyükburç, Enek, Tepehan, Kazancık, Kurtmezraası, Toprakhisar, Alakent, Tanışma, Avsuyu, Altınkaya, Sofular ve İskenderun’a bağlı denizciler beldesini ziyaret ettiler. Gezdikleri bu yerlerde sevgi seli ile karşılanan ve köylüleri dinleyen Saadet adayları, projelerini anlattılar.
Halka hitaben yaptığı konuşmada Saadet Partisi Hatay Milletvekili Adayı Necmettin Çalışkan; Köylü kardeşlerimiz, söylediklerimiz için hep haklısınız söyledikleriniz doğrudur bizi bu hükümetin adamlarından kurtarın dediklerini belirtti.
İktidarın İstikrar sürsün Türkiye büyüsün söylemini sert bir dille eleştiren Çalışkan, bunlar boş laflar altı dolu olmayan laflar olduğunu belirterek şunları söyledi. “İstikrar demek Türkiye borçlanmaya devam etsin demek, İstikrar demek işsizler ordusu artmaya devam etsin demek, istikrar demek esnaf erimeye devam etsin demek, istikrar demek, asgari ücretli bıçak sırtında yaşamaya devam etsin vergi yükü altında inlemeye devam etsin demek, istikrar demek Türkiye’nin servetlerinin yabancıya peşkeş çekilmeye devam etmesi demek, istikrar demek hapishanelerde olmaya devam etsin demek, istikrar demek halkı dilenci yerine koymak, milletin işi olmadan alın teri olmadan yardımlarla geçinmeye devam etmesi demek olduğunu belirtti.
Esnaf Gezisine Saadet Partisi Milletvekili Adayları Mehmet Ayaz, Halil Geçer, Atilla Erol, Ramazan Öksüz, Nihat Yazıcı, Necati Börklü, Ahmet Nebih Yöney, Fahri Serdar Özal ve çok sayıda partili katıldı.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet