Skip Navigation Links

Dördüncü kez Ali Bıkmaz!

Dördüncü kez ilçe başkanlığına seçilen Ali Bıkmaz Türkiye rekorunu kırdı

Politika   A+a-

Demokratik Sol Parti İskenderun İlçe Örgütü bir rekora daha imza attı. Kuruluşundan bu yana felsefesinden ödün vermeden yoluna devam eden, beyefendi siyaset anlayışıyla Kurucusu Merhum Başbakan Bülent Ecevit’in ışığında ilerleyen Demokratik Sol Parti İskenderun İlçe Örgütü, kuruluş felsefesine yakışır bir kongreyle Ali Bıkmaz’ı dördüncü kez ilçe başkanlığına seçti.
İyi ve kötü günde partisini bir gün bile yalnız bırakmayan Demokratik Sol Partililer, kongre saatinden önce salondaki yerlerini aldılar.
Kongrenin açılış konuşmasını yapan Demokratik Sol Parti İskenderun İlçe Başkanı Ali Bıkmaz, 20 yılı bulan Demokratik Sol Parti’deki siyaset yaşamında, iyi ve kötü günde partinin neferi olan delegelere teşekkür etti.
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının manevi huzurunda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla süren kongreye tek listeyle gidildi.

Oldukça nezih ve hoşgörü ortamında, bayramlaşma havasında gerçekleşen kongrede Divan Başkanlığına Fevzi Devrim, İkinci Başkanlığa İsmail Bıkmaz, Yazmanlığa da Bedii Kuzu seçildi.
Faaliyet raporu ve bütçe raporunun okunmasının ardından oy birliğiyle kabul edildi.
Dilek ve temenniler bölümünde eski İlçe Başkanı Bülent Kırmızıoğlu’nun AK Parti iktidarını yerden yere vurduğu konuşması salonda büyük alkış topladı.
Demokratik Sol Parti’nin olağan kongresinde Ali Bıkmaz, tüm delegelerin oylarını alarak oy birliğiyle dördüncü kez ilçe başkanlığına seçilmiş oldu.
Alı Bikmaz başkanlığında yönetime seçilen isimler şöyle: Emine Cengiz, Ferhat Öner, Veli Çimen, Mehmet Dönmez, Celal Ural, Gökhan Gökpınar, Emin Keskin, Abdullah Güzel ve Fevzi Tümkaya.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet