Skip Navigation Links

Hatay ''Özel Statülü İl' haline gelmelidir.

Milliyetçi hareket Partisi (MHP) Hatay Milletvekili Şefik Çirkin, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret ederek gündem ile ilgili açıklamalarda bu

Politika   A+a-

Hatay ‘‘Özel Statülü İl’ haline gelmelidir.
Milliyetçi hareket Partisi (MHP) Hatay Milletvekili Şefik Çirkin, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek gündem ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Milliyetçi hareket Partisi İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Gül ve Milliyetçi hareket Partisi Hatay İl Başkanı Adnan Aktaş’ın da hazır bulunduğu ziyarette Hatay’ın artık terör bölgesi haline geldiğini belirten Çirkin, “Özel Statülü İl’i öneriyoruz ve bunun çözüm olacağına inanıyoruz” dedi.
Çirkin açıklamasında: “Denizciler’deki Polis Karakolu’na yapılan hain saldırıda şehit olan polisimize Allah’tan rahmet diliyorum, tüm emniyet camiamızın milletimizi başı sağ olsun. Şehit polisimiz çok kahramanca bir mücadele vermek suretiyle bir karakolu kurtarmış ama kendiside maalesef alçakça bir saldırıda hayatını kaybetmiş. Mekânı cennet olsun, ailesine sabırlar diliyorum. Son zamanlarda artan saldırılarla birlikte artık Hatay bir terör bölgesidir. Hatay’ı terör bölgesi olarak elbette tanıtmak istemeyiz ancak ortada olan gerçek budur. Halkın morali bozuktur ve yeni tedbirler alınmalıdır. Bu konuda; polisimizin sayısı arttırılmalıdır, bence Hatay’ın içinde bulunduğu ortama bir de Suriye’de yaşanan gerginlikte eklenince Hatay’ın ‘Özel Statülü İl’ haline getirilmesi gerekir. Hatay’ın ‘Özel Statülü İl’ haline gelebilmesi adına Türkiye’nin savaşa girmesine gerek yok. Hatay’ın içinde olduğu durum belli. Bundan sonra güvenlik kuvvetlerimiz yeni teçhizatlarla, yeni personellerle daha da güçlenecek ve terörle mücadelede daha da güçlenecektir. Artık Hatay’ın koruculuk sisteminin yeniden gözden geçirilmesi gerekir. Teröristler Hatay’ın her yerinde ellerini kollarını sallaya sallaya geziyorlar ve istedikleri an istedikleri eylemi yapabiliyorlar, zaman zaman yol kesiyorlar. Artık güvenlik güçlerinde zafiyet aramak yerine, suçu güvenlik kuvvetlerine atmak yerine, güvenlik kuvvetlerimizin eksik noktaları nelerdir bunları tartışmamız gerekir. Bu düşünceyle ‘Özel Statülü İl’i öneriyoruz ve bunun çözüm olacağına inanıyoruz. İskenderun Akdeniz’in incisidir, Hatay’ın incisidir, Dörtyol aynı keza. Böyle giderse buralar önümüzdeki yıllarda Türkiye’nin terörle anılan yerleri haline gelecektir” dedi.
 


Şefik çirkin İGC Ziyaret 8gun
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet