Skip Navigation Links

Zabıta Memurundan Örnek Davranış

Zabıta memuru yolda bulduğu para dolu cüzdanı sahibine teslim etti

Zabıta Memurundan Örnek Davranış

Gündem   A+a-


Zabıta memuru yolda bulduğu para dolu cüzdanı sahibine teslim etti.
 
 Samandağ Belediyesi’nde zabıta olarak görev yapan Yayha Fırıncıoğulları, yolda bulduğu ve içerisinde 16 bin Arabistan Riyali olan cüzdanı sahibine ulaştırdı.
 
Hatay'ın Samandağ ilçesinde zabıta memuru Yayha Fırıncıoğulları, yolda bulduğu ve içerisinde 16 bin Arabistan Riyali olan cüzdanı sahibine teslim etti. 
 
  Yahya Fırıncıoğulları, Çiğdede Mahallesi’nde içerisinde 16 bin Arabistan Riyali olan bir cüzdan buldu. Cüzdandaki kimlikten sahibine ulaşan zabıta memuru, cüzdanı Cumali Seyyah’a teslim etti.
 
   Fırıncıoğulları’nın bu davranışından dolayı teşekkür eden Seyyah, “Ben Arabistan’da gurbetçi olarak çalışıyorum. Bu paralar 16 bin TL değerinde. Fırıncıoğulları sayesinde dostlarıma mahcup kalmadım. Bu benim için çok önemliydi. Kendi param olsa o kadar sevinmezdim” dedi.
 
  Zabıta memuru Yahya Fırıncıoğulları ise “Bu paranın emanet olduğu ve Arabistan'da çalışan farklı şahıslara ait olduğunu öğrenince çok sevindim. Çünkü bu para helal paradır. Bu parada gurbetçilerimizin alın teri vardır. Güle güle harcasınlar. İyi ki kötü niyetli birileri bu parayı bulmadı. Samandağ zabıtası olarak her zaman sokakların emanetçisi, güvenilir kişileri olmaktan dolayı gurur duyuyoruz. Halkımız bizlere bu sokakları emanet etmiş bizde bu emaneti koruyacağız. Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir de bizlere her zaman önderlik yaparak doğru yolu göstermektedir" diye konuştu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet