Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Antakya Defne Rotary Kulübü Eğitime Katkı Amacıyla Bruch Düzenledi

Antakya Defne Rotary Kulübü tarafından; eğitime katkı amacıyla her yıl geleneksel olarak düzenlenen brunch, Alina Kır Bahçesi'nde yapıldı.

Antakya Defne Rotary Kulübü Eğitime Katkı Amacıyla Bruch Düzenledi

Gündem   A+a-

 
 
Antakya Defne Rotary Kulübü tarafından; eğitime katkı amacıyla her yıl geleneksel olarak düzenlenen brunch, Alina Kır Bahçesi'nde yapıldı.
 
Brunch’ta kısa bir konuşma yapan Defne Rotary Kulübü Başkanı Okşan Halefoğlu, eğitime olan desteklerini her zaman sürdüreceklerini belirterek sözlerine şöyle devam etti:
 
"Rotary, yeryüzünde barış ve iyi niyetin kurulmasına yardımcı olmak bütün mesleklerde yüksek ahlak standartlarını teşvik etmek ve dünya çapında örgütlendiği bir hizmet kuruluşudur.Rotary' nin hizmet ideali, "KENDİNDEN ÖNCE HİZMET" olarak tanımlanır. Bu bağlamda; Antakya Defne Rotary Kulübü olarak, kendi imkanlarımızla yaptırdığımız Yaylacık Defne Rotary İlköğretim Okulu ve Gözene Defne Rotary İlköğretim Okulu' na desteğimiz sürüyor. Ayrıca üniversite çağında ihtiyacı olan 15 başarılı öğrenciye burs veriyoruz. Ayrıca her yıl geleneksel hale getirdiğimiz eğitime katkı amaçlı brunch etkinliğimiz, aynı zamanda kulüp üyelerimizin de aileleriyle kaynaşma ve dostluğu pekiştirmeyi arttırmaktadır.Bu yıl ki mottomuz olan "ROTARY FARK YARATIR " cümlesinden yola çıkarak; biz farklı çalışmalar yaparak, fark yaratmaya devam edeceğiz."
 
 Yoğun bir katılımla gerçekleşen brunch etkinliği, Başkan Okşan Halefoğlu’na yapılan sürpriz doğum günü kutlamasıyla sona erdi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş