Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

'AKP, ne adaleti ne de kalkınmayı sağlıyor'

İskenderun İlçe Örgütünü ziyaretinde İlçe başkanı Nihat Karpuz'la karşılıklı iltifatlarla birlik beraberlik mesajları veren CHP Hatay Milletvekili Azi

Politika   A+a-

İskenderun İlçe Örgütünü ziyaretinde İlçe başkanı Nihat Karpuz’la karşılıklı iltifatlarla birlik beraberlik mesajları veren CHP Hatay Milletvekili Aziz Yazar, iltifatların akabinde AK Parti iktidarını yerden yere vurdu. AK Parti hükümetinin ülkeyi dışa bağımlı hale getirmeyi sürdürdüğünü belirten Aziz Yazar:

“AKP, ne/" target="_blank">ne adaleti ne de kalkınmayı sağlıyor”

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Parti Meclis Üyesi Aziz Yazar, CHP İlçe Yönetimine nezaket ziyaretinde bulundu.
Ziyarette konuşan CHP İlçe Başkanı Nihat Karpuz, “27 Aralık’ta kongre yaşadık. Partimiz, ülke genelinde kongre sürecine girdi. İskenderun’da bu süreci en güzel şekilde yaşadık. Bu kongrenin diğer kongrelere de ışık tuttuğu inancındayız. İktidara kasırga gibi ilerlediğimiz bu dönemde kongreler çok önemli. Ne kadar birlik içinde olursak, o kadar umut ışığı olur. O ölçüde de halkımızın desteğine mazhar oluruz. Kongre sonrası büyük destek gördük. Sayın vekilimize de geldikleri için teşekkür ediyoruz. Aile içinde birlikte çalıştık. Demokrasi gereği tartışmalar da oldu ama karşı tarafa karşı her zaman tek yürek olduk olmaya da devam edeceğiz. CHP büyük bir aile. Bu aile Atatürk’ten aldığı terbiye ile ilerlemeye devam edecektir” dedi.
Gerçekleştirilen kongrenin hayırlı olmasını dileyen Milletvekili Abdülaziz Yazar, “İlçe yönetimimiz kongreden çıktı. Ben yoğun programım nedeniyle daha önce gelemedim, sadece telefonla arayıp tebrik ettim, şimdi sizlerin huzurunda bir kez daha hayırlı olsun diyorum. Partimiz tüm ülke genelinde kongre sürecine girdi, ilçe kongreleri tamamlandı. İl kongreleri de Mart gibi tamamlanır. Mayıs ayında da Genel Kurultayımızı gerçekleştireceğiz ve ondan sonra da artık seçime yönelik çalışmalarımızı arttıracağız” dedi.
Konuşmasında Ak Parti hükümetinin icraatlarını da eleştiren Milletvekili Yazar, “AKP iktidarı üreticiye, sanayiciye yeterli desteği vermedi. Diğer ülkelerde, örneğin Yunanistan’da tarım üreticilerini girdileri azken devletin üreticiye verdiği destek fazla. Yunanistan’da pamuğun ton başına 960 TL destek verilirken ülkemizde 340 TL destek veriliyor, ayrıca ülkemizdeki girdiler de daha fazla. AKP Türkiye’yi bilerek dışa bağımlı kılıyor. Sadece tüketen bir toplum yaratmaya çalışıyor. Sanayiciye, üreticiye, işçiye devletin mutlaka yeterli ölçüde destek vermesi gerekir. Biz iktidarımızda bunu yapacağız, işsiz sayısını en aza indireceğiz. Adalet ve Kalkınma Partisi olarak ülkeyi yöneten AKP ne adaleti sağlıyor ne de kalkınmayı” şeklinde konuştu.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar