Skip Navigation Links

Kursiyerlerden Yaşlılara Kuaförlük Hizmeti

Yaşlı vatandaşların saç bakımları yapıldı.

Kursiyerlerden Yaşlılara Kuaförlük Hizmeti

Gündem   A+a-

 İskenderun Belediyesi Kültür Müdürlüğüne bağlı Denizciler Kadın Kültür Merkezinde Halk Eğitim Merkezi eğitmenleri tarafından kuaförlük eğitimi gören kursiyerler Beyaz Melek Bakım Merkezinde hünerlerini gösterdi.

YAŞLI VATANDAŞLARIN SAÇ BAKIMLARI YAPILDI

 
Kurslarda verilen eğitimler ve düzenlenen program ile ilgili bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Belediyemiz tarafından ücretsiz açılan kursta kuaförlük kursu eğitimi alan yaklaşık 26 kursiyer hünerlerini gösterme fırsatı buldu. Teorik bilgilerini pratiğe döken kuaför adayları, Beyaz Melek Bakım Evi´nde barınan yaşlıların kişisel bakımlarını üstlendi, kuaförlük hizmeti verdi” dedi.

HER İKİ AY DA BİR SAÇ BAKIMLARI YAPILIYOR

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Kadın Kültür Merkezlerinde açılan kurslar sayesinde kadınlarımız meslek eğitimleri alıyor. Kurslarla kadınların meslek sahibi olmalarını amaçlıyoruz. Açmış olduğumuz kurslar sayesinde bayanlarımız meslek ediniyor ve ev ekonomilerine katkıda bulunuyor. Belediye olarak amacımız kursiyerlere pratik deneyim kazandırmak ve bayanlara ücretsiz kuaförlük hizmeti vermek. Kursiyerlerimizin bakım evindeki yaşlılarımıza hizmet vermesinden dolayı ben de büyük mutluluk duyuyoruz ” şeklinde konuştu.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet