Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

37 Günlük Evli Uzman Çavuş Şehit Oldu

Şehit Piyade Uzman Çavuş Furkan Aydın'ın annesi ve eşi, şehadet haberini misafirliğe gittikleri dayısının evinde öğrendi

37 Günlük Evli Uzman Çavuş Şehit OlduWeb
TV

Osmaniye   A+a-

 Irak'ın kuzeyindeki Zap bölgesinde teröristlerce girilen çatışmada şehit olan 37 günlük evli Piyade Uzman Çavuş Furkan Aydın'ın ailesine acı haber ulaştı. Ailesi endişelenmesin diye görev yerini saklayan şehidin annesi ve eşi, şehadet haberini misafirliğe gittikleri dayısının evinde öğrendi. 
Irak'ın kuzeyindeki Zap bölgesinde teröristlerce girilen çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Furkan Aydın'ın (22) Osmaniye'de yaşayan ailesine acı haber verildi. Babasını birkaç yıl önce kaybeden şehit Aydın'ın annesi Ayşe Aydın ve eşi Sibel Aydın, şehadet haberini misafirliğe gittikleri şehidin dayısının Kazım Karabekir Mahallesi'ndeki evinde aldı. Sağlık ekipleriyle birlikte eve giden Bahçe Kaymakamı Müfit Gültekin, Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz ve askeri yetkililer acı haberi aileye verdi. Acı haberi duyduktan sonra sinir krizi geçiren anne Ayşe Aydın'a sağlık ekipleri müdahale ederken, şehidin kardeşi Kaymakam Gültekin'e sarılarak gözyaşı döktü.
Babası birkaç yıl önce vefat eden şehit Uzman Çavuş Furkan Aydın'ın 37 gün önce Sibel Aydın'la evlendiği ve ailesini endişelendirmemek için görev yerini sakladığı öğrenildi.
 
 
 
37 Günlük Evli Uzman Çavuş Şehit Oldu videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş