Skip Navigation Links

Ortak Akıl İle Tüm Sorunlar Çözülür

Ak Parti Hatay Miletvekili Aday Adayı Yaran: Ortak Akıl İle Tüm Sorunlar Çözülür

Politika   A+a-

Ak Parti Hatay Milletvekili Aday Adayı İbrahim Yaran, ortak akıl ile tüm sorunları çözeceğiz dedi.
Yaran, yaklaşan genel seçimler öncesinde dur durak bilmeden çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.
Gün içerisinde şoförler odasına ziyarette bulunan Yaran, oda başkanı Erol Akın ile bir süre görüştü.

Halka hizmet için yola çıktıklarını belirten Yaran,”Erol arkadaşımız ile bir süre belediye meclisinde birlikte çalıştık. İnşallah yerelde yaptığımız işleri genele taşıyarak halka hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.
Daha sonra İskenderun Şehit ve Gazi Aileleri Derneğine anlamlı bir ziyaret gerçekleştiren Yaran, şehitlerimiz bu vatan için canlarını hiç çekinmeden verdiler. Bizlerde bu mübarek insanların ailelerinin ve yakınlarının her zaman yanında olacağız. Onların sorunlarını bizim sorunumuzdur dedi.

Dernek başkanı Fevzi Mercanoğlu’da ziyaretin kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek Yaran’a çalışmalarında başarılar diledi.
Son olarak kuyumcular ve saatçiler odası başkanı Uğur Fırat’ı ziyaret eden Yaran, oda başkanı Uğur Fırat tarafından karşılandı. Esnafların ekonominin lokomotifleri olduğunu söyleyen Yaran, esnafa, odalara her zaman destek olacağız. Onların önünü açmak için çalışmalar yapacağız dedi.
Oda başkanı Uğur Fırat ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek İbrahim Yaran bizim kardeşimizidir. Allah gönlüne göre versin dedi.


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet