Skip Navigation Links

1923 Gönüllü ile Türk Bayrağı Dünya Rekoru

Sarı Zeybekler Derneği, bu kez 1923 gönüllü ile Türk Bayrağı yaparak dünya rekoru kırmayı ve Guinness Rekorlar Kitabı’na girmeyi hedefliyor.

1923 Gönüllü ile Türk Bayrağı Dünya RekoruWeb
TV

Gündem   A+a-

 20 Mayıs’ta İskenderun Anıt Alanı’nda 1919 gönüllü ile K. Atatürk imzası yaparak Akdeniz Bölgesi Rekoru kıran Sarı Zeybekler Derneği, bu kez 1923 gönüllü ile Türk Bayrağı yaparak dünya rekoru kırmayı ve Guinness Rekorlar Kitabı’na girmeyi hedefliyor.
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Sarı Zeybekler Derneği Başkanı Nevzat Kurt şunları söyledi :
“Geçtiğimiz haftalarda İskenderun merkezli kurduğumuz Sarı Zeybekler Derneği son bir haftada terör olaylarında 20 şehidimizin olması, Irak ve Suriye sınırlarımızda yapılan yeni sınır çizme planlarına tepki göstermek adına 29 Ekim’de yapmayı amaçladığımız 6002 dünya rekorunu, 23 Nisan’a erteleme kararı aldık.
Dernek olarak ertelediğimiz rekorun yerine 28 Ekim cumartesi günü saat 14:30 da, yine İskenderun Anıt Alanı’nda, 1923 gönüllü ile şehitlerimizin akan kanlarıyla ıslanmış şanlı Türk bayrağımızı yaparak Guinness Rekorlar Kitabı’na girmeyi hedefliyoruz.
Bu gurur ve onur gününe bütün Türkiye’yi davet ediyor, tek vücut olarak bayrağımıza, sınırlarımıza sahip çıkmak adına Atatürk sevdalılarını İskenderun’a bekliyoruz...”
 
 
 
 
 
 
1923 Gönüllü ile Türk Bayrağı Dünya Rekoru videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet