Skip Navigation Links

Türkoğlu ve Aksoy İkilisine Dikkat!!!

Dörtyol'a hizmet etmiş iki önemli hizmet adamı Hacı Bayram Türkoğlu ile Bilgehan Aksoy'un AK Parti'ye önemli oranda bir oy patlaması yaptırmaları bekl

Politika   A+a-

AK Parti Hatay Milletvekili Aday listesinin beşinci sırasında oturan Hacı Bayram Türkoğlu, MHP adaylarının en çekindiği isimlerin başında geliyor.

Dörtyol’un eski MHP’li Belediye Başkanı Türkoğlu’nun MHP’nin tabanından iyi bir oy çıkaracağı hesapları yapılırken, tabanına hakim, çalışkan ve dürüst bir kişi olan Dörtyol’un eski AK Parti’li belediye başkanı Bilgehan Aksoy faktörü, AK Parti’nin Dörtyol ve Erzin bölgesinde ciddi bir oy patlaması yapacağı anlamına geliyor.
Aynı zamanda sosyal demokrat bir tabanın içinden AK Parti’ye geçiş yaparak AK Parti Dörtyol’un kurucu ilçe başkanlığı ve ardından da belediye başkanlığı dönemiyle adından söz ettiren Bilgehan Aksoy, yerel seçimlerde belediyeyi MHP’nin aldığı dönemde dahi AK Parti’nin oylarını arttırtmış olması, genel seçimin sonuçlarına ilişkin önemli ipuçları veriyor.
Dörtyol’a hizmet etmiş iki önemli hizmet adamı Hacı Bayram Türkoğlu ile Bilgehan Aksoy’un AK Parti’ye önemli oranda bir oy patlaması yaptırmaları bekleniyor.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet