Skip Navigation Links

Büyük projelerimizin yaklaşık yüzde 95 i tamamlandı

AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar basın mensuplarına yapılan çalışmaların değerlendirmesini yaptı.

Politika   A+a-

<img align="top" alt="" src="http://img329.yukle.tc/images/3596KARASAYAR_B.JPG" />

Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar basın mensuplarıyla düzenlenen kahvaltıyla bir araya geldi. Hasan Baba restaurantta düzenlenen Basınla buluşma kahvaltısına Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Musa Kurşun, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Özer, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Harun Kaya ve partililer katıldı. Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar kahvaltı sonrası kısa bir konuşmanın ardında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Milletvekili Karasayar birçok merak edilen soruları cevaplandırdı. Milletvekili Karasayar ayrıca MKÜ Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuarında yaşanan üzücü olaylar hakkında da açıklamalarda bulunarak Öğretim üyesi Sayın Sevda Askerova hakkında da gerekli soruşturma ve incelemeler başlatılmıştır dedi.

İskenderun’u hep birlikte daha ileriye taşıyacağız

Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar Hasan Baba restaurantta düzenlenen toplantıda basın mensuplarıyla bir araya geldi. Düzenlenen toplantıda kısa bir konuşma yapan Milletvekili Karasayar “Meclisteki yoğun çalışmalarımız nedeniyle uzun süre bir araya gelemedik. Budan sonra her fırsatta bir araya gelerek İskenderun’umuz ve halkımız için neler yapabiliriz diye ortak çalışmalarda bulunacağız” dedi.
İskenderun için sizler burada, biz Ankara’da işler bitireceğiz
Milletvekili Karasayar “Biz hizmet için geldik. Hizmetlerimize devam edeceğiz. Bizim için öncelik her zaman İskenderun ve İskenderun’a yapılacak hizmetlerdir. Büyük projelerimizin yaklaşık yüzde 95 i tamamlandı. Emniyet sarayımız bitmek üzere. Küçük birkaç işlemi kaldı oda tamamlandıktan sonra hizmete girecektir. Tabu Kadastro binamızda Ağustos ayında hizmete girecek. Kapalı Spor salonumuz yılsonunda hizmete girecek. Amatör sahamızın ışıklandırma sistemi tamamlanmak üzere. Yeni PTT binamız hizmete girdi. Yeni hastanemizin ince işleri kaldı onu da kısa bir süre sonra hizmete geçireceğiz. Üniversitemiz için ek bina yapımı ile ilgili çalışmalarımız ve 500 kişilik yurt yapım çalışmalarımız devam ediyor” dedi.
Arsuz yolu bu yılsonu bitiyor
Milletvekili Karasayar “Arsuz yolu yapımı da yeniden ihaleye çıkarıldı ve 42 firma katıldı. İhale sonuçlandı ve yüklenici firma tarafından bu yılsonuna kadar bitirilecek. Bunla ilgili olarak tüm imkanlarımızı seferber ettik. Bu konuda da bakanımızın büyük destekleri var. Şimdilik Tedaş ile ilgili sıkıntılarımız var bunu da en kısa zamanda çözeceğiz. İskenderun’un ihtiyaçlarına cevap verebilecek şekilde yenilenecektir. Şu anda 22 trilyonluk ödeneği hazır. Belirli yerlerde yeraltına alma çalışmaları devam etmekte. Bunu en kısa zamanda genele yayıp tüm elektrik hattını yeraltına alacağız. Kentimize birde öğretmen lisesi kazandırdık. Önümüzdeki dönem hizmete girecek ve ayrıca kentimizde önümüzdeki dönem 5 lisemizi Anadolu lisesine dönüştürdük bunlarda hizmete girecektir” dedi.
Sevda Askerova hakkında soruşturma başlatılmıştır
Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar son olarak MKÜ Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuarında yaşanan olaylar hakkında da açıklamalarda bulunarak “Konu hakkında Sayın Rektörümüzle görüştük ve gerekli soruşturmanın başlatıldığını belirtti. Bu konunun yakın takipçisi olacağım. Çünkü böylesine büyük ve çok amaçlı bir binanın bir öğretim üyesinin tavırları ve hareketleri yüzünden atıl durması çok büyük bir ayıptır. Devletin öğretim üyesi mi yok ki burası böyle atıl duruyor. Ayrıca Burası ile ilgili olarak güzel sanatlar akademisi ile ilgili çalışmalar başlatılabilinir. Konu hakkında Rektörümüzle de görüşmemiz gerekmekte. Fiziki şartlar uygunsa neden olmasın” dedi

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet